A kiadó határozatlan időre felfüggeszti a Világgazdaság és a Figyelő nyomtatott kiadását

2022. június 29. 16:27

Közlemény.

2022. június 29. 16:27
null
Mediaworks Hungary Zrt.

„A háborús infláció, a folyamatosan emelkedő papír- és energiaárak, valamint az ellátási láncok sokasodó problémái a Mediaworks Hungary Zrt.-t is nehéz gazdálkodási helyzetbe hozták. A gazdasági kihívások hatására a Mediaworks tovább optimalizálja a működését. Ennek mostani lépéseként a kiadó a Világgazdaság napilap és a Figyelő hetilap nyomtatott kiadásait június 30-a után határozatlan időre felfüggeszti. A két lap online megjelenése megmarad, és a kiadó jelentős szerkezeti átalakítást hajt végre, illetve új erőforrásokat csoportosít át az online gazdasági tartalomgyártás további fejlesztése érdekében. 

A Mediaworks megköszöni a Világgazdaság és a Figyelő olvasóinak éveken át tartó hűségüket és figyelmüket. Az előfizetőket a kiadó külön értesíti alternatív előfizetési lehetőségekről, illetve igény esetén a kompenzációról.”

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. június 29. 20:57
Nálunk megszűnt a Spar, az Auchan, az Aldi, a Jysk, a Tesco, a XXXl, és minden reklámújság. Sajnos üzleti levelet, számlalevelet még kapunk.
pemete jakab
2022. június 29. 20:53
A Fidesz-médiából ömlik a szenny. De úgy látszik, már abból sincs elég, mert lapokat kell megszüntetni a kevés szenny miatt (noha a politikában ügyelnek arra, hogy a szenny újratermelje önmagát, hisz erről szól). Igaz, ami marad, abban lehet, hogy töményedik.
llnnhegyi
2022. június 29. 18:56
Az internetet néhány évtizede felfedezték. Papír ezentúl csak WC igény! Hacsaknem az online seggtörlést fel nem találja Bill Gates!
2022. június 29. 18:18
Még a Népszava kell eltűnjön a pöcegödörbe és elindulhat egy új valami, amit a kezébe is vesz az ember, oldaltól függetlenül. De azt hiszem ez csak hiú ábránd. Máskülönben ki a tököm olvas még klasszikus napilapot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!