A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Fekete-Győr: Ugyanazt kellett volna mondania az ellenzéknek a háborúval kapcsolatban, mint a kormánynak

2022. június 02. 07:56

A Momentum volt elnöke elmondta: ha ők lettek volna kormányon, csatlakoztak volna az olajembargóhoz, a bolgár példát követve.

2022. június 02. 07:56
null

Fekete-Győr András volt a Klubrádió vendége kedd este, a Bolgár Györggyel folytatott beszélgetés érdekes mondatokat ígért, és nem is kellett csalatkoznunk.

Az egykori Momentum-elnök már az első olajembargós kérdésre úgy felelt, hogy ha ők lennének kormányon,  Magyarország mindenképp csatlakozott volna az embargóhoz, a párt inkább olyan haladékot kért volna az Európai Uniótól, amely alatt az átálláshoz, az orosz energia függőség felszámolásához szükséges fejlesztéseket, beruházásokat véghez tudja vinni – ez a bolgár minta, amely országot egyébként két, a tengerentúlról és Oxfordból hazatért üzletember kormányoz.

A kampányt utólag elemezve Fekete-Győr András elmondta: „Ugyanazt kellett volna mondania az ellenzéknek a választásokat megelőző kampány alatt, amit az Orbán-kormány is mondott az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, hogy békére és biztonságra kell törekednünk”. Ez azért is érdekes, mert Fekete-Győr február elején még arról írt cikket, hogy hazánknak fegyvereket kellene szállítani az ukránoknak.

Az országgyűlési képviselő szerint más kérdés, hogy „a Fidesz arról hazudott, hogy Magyarország veszélyben lenne, hiszen NATO-tagországként védelmet élvez”, és az sem volt igaz, hogy Magyarország nem szállít fegyvert Ukrajnának, hiszen folyamatosan haladnak át az országon keresztül fegyverszállítmányok.

A politikus szerint a kormány hazugságra építi a politikáját, amivel sikeres lehet ideig-óráig, de egy idő után tükörbe is kell nézni.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2022. június 04. 07:34
Anyuka nagyon buta kisfia kényszert érez arra, hogy folyamatosan hülyét csináljon magából. Ezért a siralmas teljesítményért még fizetést is adunk neki.
KBA98
2022. június 02. 17:35
baszkimám, menj teázni Feriékhez és máris mantrázhatsz, nekünk nem kellesz!
olajfa1
2022. június 02. 17:02
Földallati patkányszervezet vezető! NE UTÓLAG OKOSKODJ! Patkány vagy! A patkányok okoskodnak utólag! a földalatti szevezetüek!
Szerintem
2022. június 02. 16:09
"Fekete-Győr: Ugyanazt kellett volna mondania az ellenzéknek a háborúval kapcsolatban, mint a kormánynak" Nagyszerű. Akkor meg pláne mi értelme lett volna kormányt váltani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról