Tizenhárom év után megszűnik a Digi Sport

2022. június 24. 08:46

A csatornán sajtóhírek szerint július 1-től áll le a tartalomszolgáltatás.

2022. június 24. 08:46
null

Tizenhárom év után megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai sportcsatorna, a Digi Sport – számolt be a HVG. A portál szerint július 1-től már nem lesz tartalomszolgáltatás a Digi Sport 1-en, 2-n és 3-on sem.

A Digi Sport korábban a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat közvetítette,

úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot. Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták..

A portál szerint a Digi Sport megszűnéséről már tavaly is érkeztek hírek. A romániai RCS&RDS nemrégiben adta el a teljes magyar DIGI cégcsoportot a 4iG Nyrt.-nek.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2022. június 24. 14:09
Jó hír ! Sok kellemetlenséget okozott a foci nézésben.
Akitlosz
2022. június 24. 13:14
Jó tudni. Az eddigi 13 évben sem láttam.
hátakkor
2022. június 24. 12:22
Azt se tudtam van ilyen..
józan paraszti ész
2022. június 24. 10:39
Az összes sport csatorna olyan mint a lottó, rákapcsolsz, ha nyertél olyan sportot ad ami érdekel, de kicsi az esélyed a nyerésre. A leadott műsornak semmi köze a kiadotthoz. Aki azért kapcsol oda mert nézni akar valamit amit a műsorban volt, nem azt kap amit akar, nem nézi. Aki valamit nézni akar, nem tudja mikor adják mert nincs a műsorban, nem nézi. Oszt csodálkoznak, hogy senki nem nézi őket. Az összes ilyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!