Dévényi István a 4-0-ás győzelemről: Pegasus

2022. június 16. 10:47

Ennyi jutott eszébe a magyar válogatott parádés győzelméről a publicistának.

2022. június 16. 10:47
null

Az Anglia – Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés parádés, 0-4-es eredményéről Dévényi István is megemlékezett a Magyar Hang hasábjain, a publicistának pedig úgy tűnik, a Pegasus-ügy jutott eszébe a mérkőzésről. 

„Lezárult a nyomozás, az ügyészség pedig szerdán közleményben tudatta a közzel, hogy nincs itt semmi látnivaló, lehet szépen hazatirhulni. Idézhetném, meg idemásolhatnám az egészet, de egyszerűbb, ha összefoglalom:  A szolgálatok dolga, hogy megfigyeljenek embereket, és mivel a telefonjukra kéretlenül Pegasus appot kapó megfigyelteket semmiféle hátrány nem érte, így nincs miről beszélni a továbbiakban.

Chewbaccat magyar miniszterelnöknek!”

– összegez Dévényi. 

Nyitókép: Dévényi István Facebook-oldala 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kun Béla
2022. június 17. 21:17
Faszkalap !
Misa
2022. június 17. 20:26
Nem akarlak bántani titeket,de ki a faszom ez a Dévényi és ki kíváncsi a véleményére?
gomeli1213
2022. június 17. 16:20
Nektek meg a pegazusról: Gyurcsány. Fajankók vagytok. A fociválogatottal akarjátok elfedni a rengeteg aljassagot, amit elkövettek. Egyébként meg mi is változott a magyar fociban? Semmi.
Bobek04
2022. június 17. 13:06
Aki elolvassa a hivatkozott cikket, az láthatja, hogy semmi köze az angliai sikerhez. A címben szerepel ugyan a 0:4, de egyértelmű, hogy nem a mérkőzés a téma, hanem a figyelem elterelés klasszikus Fideszes esetére kívánja felhivni vele a figyelmet. Lásd: amíg mindenki a parádés eredménynek örül, a Fideszes ügyészség szép csendben, fű alatt kihirdeti, hogy Magyarországon teljesen normális dolog Izraeli céggel megfigyeltetni magyar emberekeket, pusztán önös politikai érdekből. Magyarországon normális, hogy illegálisan, nemzetközi normákat sértve a hatalomért bármire képes elit idegen kémhálózattal figyeljen meg bárkit, aki nem a vezér kinyilatkoztatásait szajkózza, akinek saját véleménye van, aki az igazságról mer beszélni / írni. Azért ezt fidesz hívőként is nehéz úgy értelmezni, hogy az Anglia - Magyarország futball mérkőzéshez kapcsolódik ( leszámítva, hogy az eseményt kihasználva, az mögé elrejtve relativizálja a fidesz az önkényuralmi rendszerekben szokásos illegális megfigyeléseket. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!