Ungár Péter szerint a Két Medve nevű szombathelyi kocsmára hasonlít az Országgyűlés

2022. május 02. 12:29

„Mi komoly szakmai munkára szeretnénk használni a mandátumunkat, hiszen álláspontunk szerint erre választottak minket az állampolgárok” – szögezte le az LMP frakcióvezetője.

2022. május 02. 12:29
null

„Nem gondoljuk, hogy az Országgyűlésnek zsibvásárnak, a Két Medve nevű szombathelyi kocsmának vagy egy általános iskolának a színvonalát kellene produkálni” – jelentette ki ciklusindító sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP frakcióvezetője. Az ellenzéki politikus hozzátette: „Legalábbis úgy kell tenni, mintha ez egy nagyon komoly hely lenne, mert mi komolynak is érezzük”.

Az ellenzéki politikus hangsúlyozta, hogy a képviselőtársaival együtt azon fog dolgozni, hogy a parlamenti munka színvonalát növeljék, ne pedig csökkentsék.

„Mi komoly szakmai munkára szeretnénk használni a mandátumunkat, hiszen álláspontunk szerint erre választottak minket az állampolgárok” – jelentette ki Ungár Péter, aki beszélt arról, hogy zöld pártként ki kell mondani, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer fenntarthatatlansága okozza a klímaváltozást.

Kiemelte, hogy jön egy gazdasági válság, amit a szociális szektorban dolgozók és a fodrászok helyett az olyan embereknek kell megfizetni, mint amilyen ő is. Hozzátette továbbá, hogy a multinacionális cégeknek is ki kell venniük a részüket, hiszen amellett, hogy kiviszik a profitot az országból, a környezetet is beszennyezik. 

„Ezek tehát a céljaink, a képviselőtársaim felkészültek a munkára” – mondta a párt frakcióvezetője.

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. május 04. 15:12
Egyszer volt egy nagy csoda, neve: birka-iskola. Ki nem szólt, csak bégetett, az kapott dicséretet. Ki oda se ballagott, még jutalmat is kapott, így hát egy se ment oda, meg is szűnt az iskola.
konfucius
2022. május 03. 07:09
Peti, te egy viszonylag értelmesebb tagja vagy a moslékos oldalnak. Biztos megérted: titeket semmire se választott meg senki. Önállóan indulva ez szépen látszana, mert talán a 2%-ot érnétek el, többet nem. Egészen biztosan nem jutnátok be a parlamentbe, mert nincsen már elég szavazótok. Tehát kérlek abból indulj ki, hogy ti nem a választók akaratából vagytok a parlamentben. Ehhez szabd a világmegváltó ötleteidet. És szedd végre össze magad, induljatok el egyedül legközelebb. Derüljön ki, hogy van-e jövőtök a tisztelt házban.
Unknown
2022. május 03. 07:00
Ő kb az egyetlen ember az összefogásos ellenzéken belül, akinek van valami értelmes mondanivalója.
bambuci
2022. május 02. 17:33
Peti , nyujts be egy hazszabaly modositast amivel megsporolhato vagy jotekony celra fordithato a benemjaro kepviselok jarandosaga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!