Belépett Gyurcsány pártjába az MSZP volt elnöke

2022. május 31. 10:27

Molnár Gyula közösségi oldalán közölte: „nem kérdés”, hogy a DK-hoz akar tartozni.

2022. május 31. 10:27
null

„Fontos döntésen vagyok túl: beléptem a Demokratikus Koalícióba” – kezdi Facebook-bejegyzését Molnár Gyula.

Az egykori szocialista politikus emlékeztetett rá, a rendszerváltás óta részt vesz a belpolitikában, öt cikluson át volt Újbuda parlamenti képviselője, két cikluson át polgármestere. „A politikában ezernyi dolog változhat, egyvalami azonban állandó: nincs sikeres politikus sikeres politikai közösség nélkül. És ha a puding próbája az evés, akkor a közösség próbája a közös munka” – írja. 

Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztunk együtt a DK-val, és mára már nem kérdés, hogy én a DK közösségéhez szeretnék tartozni”

– fogalmazott Molnár Gyula.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. május 31. 19:55
Mi van faszfej, megbocsájtották a zsidozást vagy zsarolnak?
Kamcsatka5
2022. május 31. 18:44
Mi van faszfej, megbocsájtották a zsidozást vagy zsarolnak?
Nagyhuba1
2022. május 31. 17:36
Ugyanaz mintha szarba lépett vola.
Akitlosz
2022. május 31. 17:18
Nyílt elismerése, hogy melyik a sikeresebb párt és pártelnök, tehát önkritika is. Nem jelentős politikusoktól megszokott, hogy a nagyobb párt felé gravitálnak, de pártelnököknél azért ez ritka. A DK eleve csak azért jött létre, mert az MSZP nem akarta és nem hagyta, hogy a párt elgyurcsányosodjon. Erre az azóta is sikertelen és egyre sikertelenebb MSZP lassan megszűnik, az emberei átállnak a DK-hoz. Rájöttek, hogy a régi pártjuk semmi többet, semmi jobbat nem tud, mint az a Gyurcsány. Ráadásul addig is mindenféle pióca pártokat juttatott be az MSZP a parlamentbe a saját emberei helyett, a saját aktivistáinak a munkájával. Azt sem tudja a választók többsége az utóbbi években, hogy éppen ki az MSZP elnöke. Mert már olyan mindegy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!