Ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket

2022. május 11. 10:46

Ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz.

2022. május 11. 10:46
null
Szentesi Zöldi László

„A támogatóké, az olvasóké, valamint mindazoké, akik most, amikor baj van, nem segítenek.

Szeretném bejelenteni, hogy ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket. Mert a barátaim, mert harcosok, mert dolgoznak, nem pedig pusztán élvezik a hatalomból fakadó előnyöket. És mert szolgálják a hazájukat. Egyúttal arra szólítok fel mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa, hogy nyúljon a pénztárcájába, tegyen meg minden tőle telhetőt a nemzeti magyar sajtó megsegítésére.

Valamikor együtt kezdtük a munkát Huth Gergővel, Szenvedi Zolival, Szarvas Szilveszterrel és másokkal. Lapot szerkesztettünk itt is, ott is, végiggürcöltük a Gyurcsány-Szilvásy időszakot, időnként rabosítottak közülünk néhány embert, egyeseket lehallgattak, megfigyeltek, másokat ellehetetlenítettek, agyonhallgattak, megpróbáltak lesöpörni a térképről. Nem sikerült. Akkor sem, most pedig pláne nem sikerülhet.

Én ezt nem felejtettem el. Tartozunk egymásnak.

Ha valóban csak a pénz a kérdés, mindenkit felszólítok, hogy önkormányzatoktól, cégektől, magánszemélyektől trombitáljunk össze annyi pénzt, amennyivel újra el tudják kezdeni a munkát. A baráti körömben minden eszközzel terjeszteni fogom a hírt, nem hagyhatjuk őket magukra. Mert ilyen nincs.

Ha lesz egy alapítvány, teletömjük pénzzel, és folytatódhat a munka.

Hajrá!”

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laikus19
2022. május 12. 05:32
Kiegészítésként az előző hozzászólásomhoz: megfigyeltem, hogy az életben erős háttérrel, nagy előnnyel, kiváltságokkal induló notabilitások gyerekeinek szinte komplexusa, hogy azt is bizonyítsák, ők kiválóbbak, mint teszem azt, az apuka -, ebből a szempontból nincs választóvonal jobb- és baloldal között. Jeszenszky junior egy eklatáns példa erre – amint neveztem - a komplexusra. Nagyon, de nagyon akar „több”, „nagyobb” lenni, mint az apja, közben nem veszi észre, hogy éppen ezzel válik rossz értelemben feltűnővé és árazza le magát. Nem tudom, neki személy szerint mekkora része volt abban, hogy a dolgok idáig jutottak, konkrétan, hogy az illetékesek ilyen hirtelen levették a kezüket a Pesti TV-ről, de nem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy jelentős mértékben. És nem csak a trágárkodása miatt – ez csak a felszín -, hanem az önjárósága miatt. Lerí róla, hogy azt hiszi, lábai előtt hever a világ, pontosabban kellene hevernie. Mindig is nagy tehertételt jelentettek az ilyen „kádergyerekek” -, a manapság szállingózó hírekből szintén kivehetően korántsem csak nálunk. Kár „Jesziért”, mert amúgy jó képességű lenne, csak gyakran nem bír magával, mert neki jár, ami jár. Még nagyobb kár a műsorokban feltűnt okos és helyes hölgyekért, valamint néhány ötletes és jó kezdeményezésért!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. május 11. 21:36
Csatlakozom. A Pesti TV-t és Pesti Srácokat meg kell menteni.
fideszes2022
2022. május 11. 17:54
én maximum akkor, ha tényleg fiatalos műsorokat csinálnak
Karbantartó9
2022. május 11. 17:21
Csatlakozom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!