Fidesz-KDNP: Kitiltotta a kormánypárti frakciót a városházáról Eger polgármestere

2022. május 31. 13:43

Oroján Sándor frakcióvezető közölte, ez egy reménytelen helyzetben lévő polgármester kétségbeesett kísérlete arra, hogy elhallgattassa a vele szemben kritikus véleményeket és képviselőket.

2022. május 31. 13:43

Kitiltotta a kormánypártok frakcióját a városházáról Eger polgármestere – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján a helyi Fidesz-KDNP-frakció vezetője.

Oroján Sándor azt mondta: Mirkóczki Ádám (Egységben a Városért Egyesület) polgármester hétfőn jelezte az egri Fidesz-KDNP-frakciónak, hogy a jövőben nem biztosít nekik helyiséget a városházán sajtótájékoztató tartásához. A frakcióvezető szerint az eset egy „reménytelen helyzetben lévő polgármester kétségbeesett kísérlete arra, hogy elhallgattassa a vele szemben kritikus véleményeket és képviselőket”. A rendszerváltás óta még soha, egyetlen településen sem fordult elő hasonló – mondta.

Egyúttal jelezte: először a nyilvánossághoz fordulnak a történtek miatt, ha pedig ez nem vezet eredményre, élni fognak a jogorvoslat minden lehetőségével.

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2022. május 31. 15:28
Mirkóci kitiltaná a többi képviselőt is, csakhát azt sem teheti. Amúgy a covid alatt a nagytudású bógármester kábé 450 egyszemélyi döntést hozott, ebből olyan 50-60 nagyjából a bógármester jogköreinek a covid utáni kiszélesítéséről szólt. Nem véletlen, hogy ma már talán 2 "embere" van a közgyűlésben, de inkább annyi se. Partra vetett hal, csak éppen a város döglik ebbe bele.
Bandi0723
2022. május 31. 15:27
-
kunfia
2022. május 31. 14:39
Elvtárs,elvtárs,minek a gazdádnak betiltani a parlamentet,ha a döntések nem ott születnek,hanem a Karmelitában? Az egri városháza nem ilyen,ott döntések is születnek,de egyszemélyi döntés is előfordulhat a vészhelyzeti kormányzás miatt.Ennyi,ahogy Deusch gazdád mondaná.
villogókékfog
2022. május 31. 14:35
Mikróbucikára a TEK-et.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!