Felesége is megszólalt Berki Krisztián halála kapcsán

2022. május 06. 11:04

Az Origo információi szerint a házban lakók már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a lakásuk körül.

2022. május 06. 11:04
null

Ahogy korábbi cikkünkben beszámoltunk róla, pénteken reggel 41 éves korában meghalt Berki Krisztián. A Blikk szerint több rendőrautó és egy mentőautó vonult ki pénteken reggel a médiasztár lakásához. Az esettel kapcsolatban a rendőrség azt nyilatkozta: haláleset miatt tartanak szemlét, és idegenkezűség nem merült fel.

„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – nyilatkozta az FTC Zrt. volt vezérigazgatójának felesége a Borsnak

Az Origo információi szerint a házban lakók már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak Berki Krisztián lakása körül, valamint korábban is voltak már kint a rendőrök a lakás körül. 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bela barva
2022. május 06. 20:15
A temetés közvetítési jogait is eladják?
Gardonyi Geza
2022. május 06. 17:21
A kislánya találta meg?Úgy halt meg ahogy élt!
CirmoS
2022. május 06. 12:51
ma este nyolc órakor mentünk volna randizni. No, az ilyen mondatokat már most fejezze be a csaj. Egyrészt mert senkit nem érdekel, másrészt meg azt mond amit akar, Berkit már nem lehet semmiről megkérdezni.. Ahogy telnek a napok meg hetek, össze- vissza fog beszélni a csaj, ez tuti. Pénzért, minél több interjú. CSAK Berki tudja miért csinálta! Mindenki mástól, mindent, sima találgatásnak lehet tekinteni.
bakabakancs
2022. május 06. 12:46
azt hittem félcigus, de most nézem a NeoKohn nekrológját. Ez sokmindent megmagyaráz.. (pl hogy miért lophatta szét büntetlenül a fradit)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!