Elvitték Berki Krisztián holttestét a lakásából (Fotók)

2022. május 06. 15:26

A helyszínen ott volt Berki Krisztián felesége Mazsi, volt párja Hódi Pamela és közös lányuk is.

2022. május 06. 15:26
null

Drámai képeket tett közzé a Ripost, elszállították Berki Krisztián holttestét a 9. kerületi lakásából. Mint ahogy korábban is beszámoltunk róla, péntek reggel több autónyi rendőr érkezett Berki Krisztián budapesti IX. kerületi otthonához. A szomszédok állítólag több napja kiabálásokat és hangos veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül,

valamint a rendőrség már korábban is volt kint a helyszínen.

A helyszínen ott volt Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint volt párja, Hódi Pamela és közös lányuk is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, haláleset miatt tartanak szemlét, valamint az ügyben idegenkezűség nem merült fel.

Fotók: Ripost

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2022. május 10. 12:02
kegyeletsértés
NTLLK
2022. május 09. 13:25
Elvitték Berki Krisztián holttestét a lakásából De kérem szépen...! Hír az lenne, ha NEM vitték volna el. Vagy ha ismeretlen tettesek vitték volna el...
Megaztán
2022. május 07. 18:34
"A helyszínen ott volt Berki Krisztián felesége Mazsi, volt párja Hódi Pamela és közös lányuk is." Mazsi és Pamela közös lánya ? :)
Hyazinth
2022. május 07. 16:29
A Blikk-szintű portálokon olvasható, hogy mennyi pályatárs és művész nyilvánítja ki megdöbbenését és együttérzését Berki halála miatt, egyesek még össze is omlottak. Az azonban feltűnő, hogy Kossuth-díjasaink vagy a Nemzet Művésze elismerésben részesültjeink ingerküszöbét nem érte el az eset. Guba a gubához, ahogy mondani szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!