Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle baloldali kampány aljasságának nincs határa

2022. április 01. 19:33

Óbuda-Békásmegyer fideszes képviselőjelöltjének Facebook-bejegyzése szerint az ellenzék idős embereket fenyeget meg sms-üzenetekben.

2022. április 01. 19:33
null

„Nem volt elég a számtalan választási törvénysértés, az Óbuda újság törvénytelen támogatása, a korrupciós és kábítószer-botrány, a választók adatainak ellopása, most a gyermekeikkel és unokáikkal fenyegetik az óbudai idős embereket” – kezdi Facebook-bejegyzését Bús Balázs, aki egy fényképet is posztolt, amelyen egy mobiltelefonra kapott szöveges üzenet látható. Az sms-t egy Óbudán lakó nagymama kapta, az üzenetben pedig ez állt:

Óbuda fideszes képviselőjelöltje bejegyzésében kifejti: az üzenetet természetesen nem az idős asszony fia küldte, az sms ismeretlen számról érkezett. 

„Óbudán eljutottunk oda, amire korábban gondolni sem mertünk volna, idős embereket fenyegetnek meg unokáikkal. Április 3-án pontosan az ilyenek miatt kell elmenni szavazni, és megmutatni Szabó Tímeáéknak, hogy nemet mondunk az aljasságra és nem engedünk semmilyen megfélemlítésnek!” – zárja bejegyzését Bús Balázs.

Nyitókép: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. április 02. 13:37
Bús geci, az aljas az te vagy, a tolvaj bandáddal együtt!!!
CirmoS
2022. április 02. 12:11
Aztán Kabul kurvájának jár a pofája folyamatosan ugyebár! Ennek a magyargyűlölő rohadt ringyónak CIA ügynökként már régen nincs semmi keresnivalója a magyar parlamentben! Baromi unalmas amit ez a bolsevik csürhe művelhet ebben az országban következmények nélkül! Meddig??!
manitowoc
2022. április 02. 11:18
BusiBali, BusiBali, te nagyon hülye! Az még érthető, hogy a csúfos bukásod után most kaparsz, na de azért ilyen gagyi szöveggel előállni... - Mi a bizonyíték arra, hogy amit benyomtál, az egy valós nagymamának szóló SMS? - Mi a bizonyíték arra, hogy ezt - ahogy te állítod - a politikai ellenfeled csinálta? - Mi a bizonyíték arra, hogy ezzel - ahogy te állítod - "Szabó Tímeáék idős emberEKET fenyegetnek meg unokáikkal"? - Mondd, Busibali honnan ismerhetik Szabó Tímeáék "idős emberek" olyan családi adatait, hogy például a Fideszre szavaznának-e azok az "idős emberek"? van-e gyerekük és ha van, hogyan hívják őt a családban? a gyerekük párkapcsolatban él-e? vannak-e unokáik? olyan kicsik-e az unokák, hogy őket a szülőik viszik a nagyszülőkhöz? Jájjj, BusiBali, te nagyon hülye...
Attologic
2022. április 02. 10:18
Szabo Timea, mármint nem a feleségem Szabo Timea, hanem a kokainos-drogos Szabo Timea... JA...valszeg így akarják befolyásolni az időseket...Zsarolással. Hát esztet taníttyáák Guantanamóóóban...Timike!!...ismerős??? na miért van fogolytábor CIA felügyelettel Guantanamóban? ....mert ott nem vonatkoznak azok a személyiségi jogok, ami mondjuk van az USA-ban, vagy itt Nyugat Európában. Timike!!! Szerinted a III. kerület, vagy a IV. kerület, stb, ez itt Guantanamó? Timike! Anyád forog a sírjában! Te piszkos drogos... Amit most lenyel a beletek, azt holnap visszahányjátok...csakhogy tudd meg a bélperisztaltikátok leszállítja végig, az öklendezésetek meg vissza onnan. Aki elárulja saját anyját, elárulja saját vérét, elárulja saját bölcsőjét, nemzetét, az kozmopolitává lesz...Timike! akarsz kozmopolita lenni? Akarod holnap visszahányni a gyalázatot? Te döntöd el! egy narkósnak nincsenek nyugodt álmai. A HVG-s fotón de kialvatlan vagy....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!