Szent István Intézet: Április 3-án érvényesen szavazzanak és 4 nemmel!

2022. április 01. 21:05

Puskás Balázs, az intézet vezető kutatója volt a Karc.fm Spájz című műsorának vendége.

2022. április 01. 21:05
null

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. április 02. 10:55
Hülyeségre csak az érvénytelen voks lehet a válasz.
Gyzoltan
2022. április 02. 08:24
"Szent István Intézet: Április 3-án érvényesen szavazzanak és 4 nemmel!" Ezt leginkább az ellenzéknek kell megfontolnia! -ha jövőt, magyar jövőt akarnak maguknak, családjuknak, akkor valóban az a helyes, ha érzelem-mentesen, racionálisan értékelnek.., beleértve az ellenzék szándékait, törekvéseit, vezetői garnitúráját is, s nem csak a Fidesz "nem kellő mértékű" ország-fejlesztését...
Grósz István
2022. április 02. 06:47
Gyermekeink védelme, jövője érdekében csak a 4 nem szavazat az elfogadható. A gyermek majd felnőtt korban dönt a hogyan továbbról. Bölcsen szavazzunk, erre bátorítanék mindenkit.
budapesti
2022. április 02. 02:14
Jó, hogy létezik ez az új intézet. Teljesen igazuk van! Egy ajánlható információforrás a homo- és transzszexualitással kapcsolatban ez a blog is: titkoshirek.info
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!