Orbán Viktor: A nagypapa férfi, a nagymama nő, az unokáinkat meg hagyják békén!

2022. április 02. 19:08

A miniszterelnök feleségével és unokáival együtt látható azon a fényképen, amelyet Facebook-oldalára posztolt.

2022. április 02. 19:08
null

„A nagypapa férfi, a nagymama nő, az unokáinkat meg hagyják békén!” – írta közösségi oldalán a miniszterelnök ahhoz a fényképhez, amelyen felesége és unokái körében látható. A kormányfő legutóbb egy Egerben megtartott kampányrendezvényen beszélt a vasárnapi választással egyidőben megtartott népszavazás fontosságáról, akkor úgy fogalmazott: 

„Az anya nő, az apa férfi, a gyerekeinket hagyják békén! Nem adtuk át a jogunkat soha senkinek, hogy más határozza meg helyettünk, mikor, hogyan kell a gyerekeinket szembesíteni az életnek ezekkel a nagyon nehéz kérdéseivel. Meg kell állítani a genderőrületet!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. április 03. 11:55
Ideje lenne már Orbánt férfivá műteni.
Dezsőke
2022. április 03. 07:06
ORBÁN EURÓPAI LÉPTÉKŰ POLITIKUS Van saját véleménye, tartása és jövőképe a hazájáról. Bármilyen irányból is vesznek célba minket, képes a bátor szembenállásra, érdekeink képviseletére. Van jövőképe Európáról , egy olyan Európáról amely képes kijelölni a saját útját, ahelyett, hogy Amerikával vagy az Unió egyes szélsőséges nézeteivel béklyózná magát haladásában. Nem kíván részt, felelősséget vállalni a terjedő "fertőben", a süllyedésben, a nemzetek, értékek lebontásában, a globális érdekek gátlástalan, feltétel nélküli kiszolgálásában. Az ember értékének, tiszteletének, szabadságának, nemzet,- és Európa-tudatának megőrzése mellett a felemelkedést, fejlődést, a béke megőrzését, a biztonságos életet tűzte ki céljául. Ezért támogatom Orbán Viktor ismételt miniszterelnökké választását.
Trombitás Keresztély
2022. április 03. 03:17
Segítek, hogy megspórolhasd a következő bölcsességeket: - a dédapa férfi, a dédanya nő - az ükapa férfi, az ükanya nő . . . - a tengerben élt első ős egysejtű férfi, a tengerben élt első ős egysejtű nő Állítsuk meg a parttalan átoperálási cunamit, mert már alig akad gyerek, aki meg ne változtatta volna a nemét!
CharlieM
2022. április 03. 01:57
"az unokáinkat meg hagyják békén!" Gyertek gyerekek, papának most kell egy kampányfotó amin rajta kellene lennetek. Nem érdekel, hogy inkább játszanál, idejössz és kész. Vagy azt akarod, hogy átoperáltasson a Márki-Zay???? Naugye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!