Teljesen összerogyott a baloldal szavazatégetős sztorija

2022. április 01. 12:06

A Transzparens Újságírásért Alapítvány újabb képernyőképre bukkant, amelyeken egyértelműen látszik, hogy nem csak az URL-ben jelent meg a február elsejei dátum.

2022. április 01. 12:06
null
Kontra

„Teljesen összerogyott a baloldal szavazatégetős sztorija

A Transzparens Újságírásért Alapítvány újabb képernyőképre bukkant, amelyeken egyértelműen látszik, hogy nem csak az URL-ben jelent meg a február elsejei dátum, hanem az eredeti cikk nyilvános front endjén is. Az újságíró-szervezet szerint mindez további kérdéseket vethet fel a Telex hivatalos magyarázatával kapcsolatban. Annak érdekében, hogy megbizonyosodhasson a Választási Médiafigyelő Delegáció arról, hogy valóban technikai probléma történt, további szakértők bevonását kezdeményezi.

A Választási Médiafigyelő Delegáció a tegnapi nap elkezdte kivizsgálni a Telex »Kidobott levélszavazatokat találtak Marosvásárhely mellett« című cikkével kapcsolatos kérdéseket.

A delegáció levélben fordult a portál főszerkesztőjéhez annak érdekében, hogy tisztázódjon az ügy. Dull Szabolcs azzal magyarázta a helyzetet, hogy technikai hiba történt a cikk szerkesztőségi rendszerükbe való átvételekor és „»visszaugrott egy véletlen dátumra«.

A delegáció a következő kérdést is feltette tegnap a Telex főszerkesztőjének: »napokkal ezelőtt kért a Választási Médiafigyelő Delegáció betekintést a szerkesztőségi folyamatokba a transzparencia jegyében, épp az ilyen esetek megvizsgálása céljából. Miért nem engedték be a delegációt és esetleg ez után az eset után nem vizsgálják-e felül a döntésüket?«

Dull erre egyelőre még nem reagált.”

Nyitókép: YouTube / atv

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2022. április 02. 18:06
"visszaugrott egy véletlen dátumra" Nonszensz. A sánta kutya már eltűnt a horizonton, Dull Szabolcs jobb hazugságot is kitalálhatott volna.
rrrrrr
2022. április 02. 09:43
ha az ellendélnél a dull szabi meg szili laci a fő firkász, ott igazámdiból semmi aggódni valónk nincs
Jaja
2022. április 02. 09:09
Ennek a szarházi Dullnak már a rács mögött kéne lenni!!!! A hatóság lépjen fel ellene de gyorsan! Hiába bukott le, nem fog leállni az álhír gyártással.
yes_we_can
2022. április 02. 01:56
ronwerber tombol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!