Hont András: Jakab Péter ön- és közhülyítése überelhetetlen

2022. április 22. 11:12

„A hibás stratégiáért kultúrhelyeken vállalni szokás a felelősséget” – mondta Hont a Jobbik-elnöknek.

2022. április 22. 11:12
null

Jakab Péter grafikonjáról mi is beszámoltunk, a Jobbik elnöke a Nemzeti Választási Bizottság adataira hivatkozva írja azt, hogy április 3-án a Jobbikra 489 ezer ember szavazott. 

Az ön- és közhülyítésnek vannak különböző fokozatai, azt hiszem, ez überelhetetlen”

– reagált Jakab bejegyzésére kommentben Hont András. Ismertetése szerint a Jakab által posztolt grafikonon azt látni, hogy azok a jelöltek, akik eredetileg egyik vagy másik párthoz tartoztak, azok jelölő pártjuk szerint mennyit kaptak összesen. „Mivel a DK-nak volt a legtöbb jelöltje (köszönhetően pl a Jobbikkal kötött ízléses paktumnak), a dékások szerezték a legtöbb szavazatot” – tette hozzá.

A publicista emellett szemléltetésül küldött a Jobbik-elnöknek egy másik grafikont is, amelyen négy jelölt eredménye látható. Ők négy éve csak jobbikos támogatással indultak 2022-ben viszont a teljes ellenzék jelöltjeként.

Mindegyik KEVESEBB szavazatot kapott, mint tisztán jobbikosként”

– írta Hont. 

 Nyitókép: atv.hu

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Readar
2022. április 23. 11:13
Mióta "stratégia" az alja proliság?!? Inkább a LyoLyobbik lényege.
Reszelő Aladár
2022. április 23. 10:06
Elindult a roncsderbi. Mindeki mindenki ellen. Így kevés lesz a popcorn.
Agricola
2022. április 22. 23:09
A sötét bunkó Jakab 2004-ben szerzett történelem szakos középiskolai tanári diplomát. "Megértem, hogy ha akárki más egy ilyen nagy hibát csinál. De kérdem, hogy egy komoly tanár, hogy lehet ilyen szamár?"
Davidov
2022. április 22. 17:58
Beteg vagy bandita?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!