Szilágyi Liliánát 30 millióra perelheti az apja

2022. április 20. 10:47

A Blikk szerint.

2022. április 20. 10:47
null

A Blikk úgy értesült, hogy Szilágyi Liliána apja keresetet adott be Liliána ellen. Az értesülések szerint 30 millió forintos személyiségi jogi eljárást kezdeményezett. A férfit tegnap megpróbálták elérni, nem reagált a megkeresésekre.

– mondta egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes.

Dr. Bacsek György ügyvéd szerint ekkora összeget aligha ítél meg a bíróság. „A jó hírnév sérelme valakinek a személyét sértő tény valótlan állításával, híresztelésével és valós tény hamis színben feltüntetésével valósulhat meg. Az ilyen perekben az alperesnek bizonyítania kell, hogy valós tényállítást tett. Ha a bíróság megállapítja a jogsértést, nyilvános bocsánatkérésre is kötelezheti az illetőt. A sérelemdíj összege több tényezőtől, például alperes anyagi körülményeitől is függ, de a jelenlegi bírósági gyakorlat által megítélt összeg az ötmillió forintot jellemzően nem haladja meg idehaza” – magyarázta a lapnak dr. Bacsek György.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2022. április 20. 20:49
Megint le kell írnom, hogy valójában egy ügyvéd birkózik a lánya általt képviselt zsidó családdal! Nem véletlenül mondta az apa, hogy ne viselje a Szilágyi nevet a lánya!!!!!
zuriktodor
2022. április 20. 20:41
Micsoda család...
Kegyes urunk Karolus
2022. április 20. 20:28
Apucinak okos kis kurva lett a lánya.
Akitlosz
2022. április 20. 17:52
De ahhoz, hogy a bíróság ötmillió forintot ítéljen harmincmilliót kell kérni. Ha háromszázezret kérne, akkor kizárt, hogy ötmilliót kapna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!