Panyi Szabolcs: Miért nem Lengyelországba ment az újraválasztott Orbán?

2022. április 21. 18:00

Zöld EP-képviselő: Ráadásul nem EU-s tagországba ment...

2022. április 21. 18:00
null

Panyi Szabolcs a Twitteren kelt ki azzal kapcsolatban, hogy Orbán Viktor első utazása az újraválasztása után a Vatikánba volt. „Orbánnak hagyománya volt, hogy első külföldi látogatását (újra)választott miniszterelnökként Lengyelországba ejtette meg – mint 2010-ben, 2014-ben és 2018-ban. Épp ezért hírértékű, hogy a hivatala éppen most jelentette be, hogy Orbán 2022-es győzelme utáni első útja a Szentszékhez vezette. Amúgy, kálvinista” – írta Panyi a Twitterén.

Meg is jött a zöld EP-képviselő

Daniel Freund német politikus, az Európai Parlamentben a Zöldek/Európai Szabad Szövetségesének tagja ezt a mondatot tudta hozzáfűzni Panyi tweetjéhez. 

 

 

Nyitókép: MTI/Vatikáni Média

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bozzio
2022. április 23. 09:33
Az új megválasztott parlament megalakulásáig ügyvezető kormány, és miniszterelnök van. Akkor lesz újra teljes jogú miniszterelnök, mikor az új parlamenti többség erre megválasztja, tehát május 2.-án. Tehát, ha 2.-a után látogat el Lengyelországba, akkor az első látogatás hagyományát nem töri meg. Remélem érthető volt még annak a kiképzett külföldről fizetett ügynöknek is.
Házam Hazája
2022. április 22. 22:17
Hova menjen az ember ha ideges?! Ne Varsóba az biztos. Szerintem teljesen megnyugtató a hír. Igaza van Viktornak. A Pápa biztosan nem a törvényekkel meg a fegyverekkel traktálta.
VeJoLa
2022. április 22. 17:28
Daniel Freund csak egyetlen úticélt üdvözölt volna OV részéről, pláne soha visszajövéssel, -- de a Pokolba menjen inkább ő!
sersem
2022. április 22. 11:14
Azert a Vatikanba ment, mert a Wizzair-nal oda volt a legolcsobb a last minute repjegy. Ja, meg ott van Duty Free shop, mivel nem EU-s orszag, tud hozni par csik olcso cigit a Meszaros Lorincnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!