Jakab Péter is leadta a voksát

2022. április 03. 10:06

A Jobbik elnöke szerint Orbán Viktor Magyarország számára szegénységet, félelmet és „putyini” háborút hozott.

2022. április 03. 10:06
null

Miskolcon adta le szavazatát vasárnap délelőtt Jakab Péter, a hatpárti ellenzéki koalícióban résztvevő Jobbik elnöke. A miskolci kötődésű politikus voksolása után az MTI-nek azt mondta:

Orbán Viktor Magyarország számára szegénységet, félelmet és „putyini” háborút hozott,

ennek a korszaknak ma kell véget vetni, hogy végre eljöhessen a szabadság, a jólét. Jakab Péter úgy fogalmazott: Magyarországnak vissza kell térnie Európába és a békébe, ami mától el is jön.

(MTI)

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. április 03. 19:34
Jakab leszavazott a Jobbik listájára. Erőből.
APA152
2022. április 03. 18:56
" Magyarországnak vissza kell térnie Európába és a békébe, ami mától el is jön. " Abba az Európába,ahol a rezsiárak csaknem a négyszeresére nőttek,ahol a "béke" azt jelenti,hogy bíróságra kell menned ha keresztény mersz lenni ? Abba az Európába,ahol a "béke " azt jelenti,hogy naponta támadhatnak meg téged,vagy a hozzátartozóidat afrikai bantuk ? Ahol a nőknek nem szabad NŐ nek lenni,csak menstruátoroknak ? Ahol a férfiak törvényesen rámehetnek a lányokra,mert jogot kaptak hozzá ? Van tovább is Jakab Petra. Akarod hallani ?
youngboy
2022. április 03. 17:13
Gyurcsányra szavazott.
SyncBaer
2022. április 03. 17:03
Bonaparte 2022. április 3. 10:26 " a feri segében nincs több hely, ezért maradj a gombás mamuszkánál..." Nem csk gombás, krumplis is! :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!