Czeglédy Csaba szerint Karácsony áruló, aki történelmi bűnt követett el

2022. április 12. 21:10

A DK-s politikus úgy véli, a főpolgármester olyan döntést hozott meg egymaga, amit a választóknak kellett volna.

2022. április 12. 21:10
null

Sokakat érdeklő kérdéssel kereste meg a Blikk Czeglédy Csabát, a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusát.

A bulvárlap arra volt kíváncsi, hogy Czeglédy szerint Karácsony Gergellyel az élen jobb eredményt ért-e volna el az ellenzéki összefogás az országgyűlési választáson.

Czeglédy szerint az ellenzék választási vereségének egyik közvetlen oka ugyanis Karácsony visszalépése volt Márki-Zay Péter javára. A szombathelyi politikus szerint

Karácsony az ellenzéki előválasztás rendszerét árulta el, a visszalépése pedig a történelmi bűn kategóriába tartozik.

Sosem tudjuk meg, mi történt volna, de ezt a döntést akkor is az ellenzéki választóknak kellett volna meghozniuk, ugyanis erről szólt volna az előválasztás” – mondja Czeglédy Csaba.

A DK-s politikus szerint Karácsony vagy Dobrev Klára vezetésével ugyan nem változott volna a választás kimenetele, de az arányok igen. „Nagyon sokan már azt is óriási sikerként könyveltük volna el, ha a Fidesznek nem jön össze a kétharmad” – jelentette ki a politikus.

Fotó: Mandiner / Trenka Attila

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2022. április 14. 01:28
lájkoltam, mert tetszik a műsor
szürkeSzarvas
2022. április 13. 13:07
Reméljük,becsukják a Voldemort nagyur elhagyott "otthonába".
Sanchez
2022. április 13. 10:41
Mikor megy böribe ez a dékás hulladék?
glaucus
2022. április 13. 10:13
Az ellenzék a (jogállami normák szigorú betartásával) feles többséggel(!) akart (2/3-os) alkotmányt módosítani. Azt hiszem, most egy darabig jó sok felest kell inni, hogy ez sikerüljön......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!