Ceglédi a belvárosi elitnek: Ti csináltátok, baszki! Kétharmadot Orbánnak, megint!

2022. április 12. 07:53

Az elemző azon kapta fel a vizet, hogy most már a „drága belvárosi elit” is elkezdte belátni, hogy Márki-Zay hiba volt, holott ő előre szólt, de őt mindig lehurrogták.

2022. április 12. 07:53
null

„Most, hogy az ellenzéki értelmiség és média, pláne a pártok elkezdtek szélsebesebesen leválni Márki-Zay Péterről, ki hülyének, ki fideszesnek titulálva őt, nem gondoljátok, drága belvárosi elit, hogy jöttök nekem egy bocsánatkéréssel?” – kezdte Ceglédi Zoltán politikai elemző/humorista a keddi Facebook-posztját, amelyben kifejtette abbéli frusztrációját, hogy őt mindig lekrákogták akármikor is megjegyezte, hogy „mennyi baj van MZP-vel”.

Ceglédi kifejtette, hogy 

Hozzátette, hogy szerinte elkerülhető lett volna „legalább a kétharmad”, ha nem őt lincselik folyamatosan, amikor Márki-Zay Péter miatt szól, „ha nem azzal akarjátok megoldani a gondot, hogy a Ceglédit csak ütni és agyonhallgatni szabad”.

„Nos, itt vagyunk egy igazán irgalmatlan kétharmadban, és hirtelen mindenki elkezd rájönni, hogy mennyi baj van MZP-vel? Sőt, hogy ő már akkor is tudta. Szerintem kábé két hónap, és úgy fogtok emlékezni, hogy én erőltettem rátok a hódmezővásárhelyi polgármestert. Sőt, én kampányoltam rosszul, úgy, hogy közöm nem volt hozzá.

– írta, hozzáfűzve, hogy „tényleg, azért egy kibaszott »bocs, Zoli« kieshetne a szájatokból”.

Nyitókép: Ceglédi Zoltán Facebook-oldala

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2022. április 13. 05:59
Aztán ki az a "belvárosi elit"? Csak nem belpesti zsidóságot érted alatta, pubi? A szottyos orrú, selypítő, raccsoló, púpos kávéházi, presszóbeli zsidó huszárokat? Mit tettek ezek Magyarországért? A gyalázkodást, a lebecsülést, a semmibe vevést és az ingyen pénzek várását. Nehogy azt hidd már, hogy ezeknek bármiféle tényleges befolyása lenne országunkra. Főnek a saját langyos levesükben, ami bizony már szagot is áraszt. Ideje őket a "helyükre" tenni.
zakar zoltán béla
2022. április 12. 21:43
Te sem vagy más.
lugyu
2022. április 12. 17:17
Miért, melyikkel nincs baj?
Gonella
2022. április 12. 13:18
mit számít már, hogy kinek volt igaza, már régen nem az JÁCCIK, hogy mi volt, hanem, hogy nem változnak semmit zoli, nem látod? FOJTATJÁK, változatlanul, amíg csak ők maradnak, elfogy mögülük mindenki. majd hallgasd meg jakab és szabó ügynök meg a fegyőr első parlamenti felszólalásait, hogy változott e valami. hát nem fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!