Bencsik Gábor: Egy ekkora Fidesz-győzelem után eljött a gesztusok ideje

2022. április 26. 11:03

„Becsszóra, nem konzultáltam előtte senkivel. Talán le is beszéltek volna” – fogalmazott az újságíró a Telexnek.

2022. április 26. 11:03
null

A Telex Nagyatádon készített videóinterjút Bencsik Gáborral, aki nemrég egy Facebook-posztban fogalmazta meg az MTVA-val szembeni kritikáit, akik aztán egy névtelen véleménycikket közöltek az ügy kapcsán.

Bencsik Gábor a videóinterjúban elmondta, meglepték a heves jobboldali reakciók, főleg azok a személyes vetületei, valamint meglepetten hiányolta a kritika mögül az érveket.

Kifejtette, hogy ő fideszes, „abban a csapatban focizik, neki drukkol”, és nincs probléma azzal, hogy a politika szekértáborokból áll, de „a rettentő nekifeszülések kártékonyak”.

Az újságíró arra is kitért, hogy örül a győzelemnek, de szerinte eljött az ideje a gesztusoknak, nemcsak a formálisaknak, de a tartalmiaknak is.

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2022. április 27. 14:54
Cseh Katalin most a közösségi oldalán adott hangot elégedettségének, miután kiderült, hogy az Európai Bizottság elindította a jogállamisági eljárást Magyarországgal szemben. Ha az Európai Bizottság nem alkalmazza a jogállamisági mechanizmust, pert indítunk a testület ellen” – fenyegetőzött előzőleg a baloldali politikus. Bencsik, maga nem fideszes, hanem puhány napraforgó kétlaki! Ezeknek a hazaárulóknak milyen gesztust kellene adni?
flesh ripper
2022. április 27. 08:04
Naiv bácsi! Csak semmi gesztus!
szürkeSzarvas
2022. április 27. 05:17
Ez a húlye azoknak akar gesztust,akik az IFAplatóra dobálva látnának szivesen-és adfig is felessel "alkotmányoznának",amit a Szamuelijük a puskásaival.. A veszettkutyának sem lehett-csak "összeszedni és telepre vinni",ahogy a Feri mondta anno..
Unknown
2022. április 26. 23:58
Kedves Bencsik Gábor! Ha lenne is MIÉRT gesztusokat gyakorolni, a KINEK a nagy kérdés, hiszen a viszonosság elve nem tud teljesülni. Hadd ne fejtegessem ennél jobban: https://magyarnarancs.hu/egotripp/mero_laszlo_maga_itt_a_tanctanar-55702
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!