Állítólag háromszor akarták meggyilkolni az ukrán elnököt egy hét alatt

2022. március 04. 11:35

Egyszer a csecsenek, kétszer a Wagner-zsoldosok.

2022. március 04. 11:35
null

Háromszor akarták meggyilkolni az oroszok Zelenszkij ukrán elnököt egy hét leforgása alatt – írja a The Washington Post nyomán a 24.hu.

A The Washington Post szerint egy Kadirovitákból – elit csecsen különleges erők – álló egységet küldtek Zelenszkij likvidálásra. A csecseneket Olekszij Danilov, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács titkára szerint megsemmisítettek.

Az információkat az orosz titkosszolgálat szivárogtatta ki, melynek több tagja is ellenzi a háborút – árulta el a Post-nak Danilov.

Az amerikai újság szerint még két kísérlet történt, melyeket a Kreml támogatott: a Wagner-csoport elnevezésű zsoldos erők álltak mögötte.

Nyitókép: Ukrán elnöki hivatal /  Anadolu Agency / AFP

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bolognese
2022. március 05. 17:48
Volt az tizenhárom is - ja az a péntek 13 - csak szégyenli bevallani.
UzBence
2022. március 05. 09:16
Mind haromszor Magomed volt. Kozben ott felejtette a haditervet mit orszag vilag ele tartak. ahelyett, hogy csendben megtartottak volna es tudnak elore az orosz lepeseket.
Pierre Kardigán
2022. március 05. 09:02
Ha mártírt akarnak majd csinálni belőle, azt a CIA megoldja házon belül.
huttentotta
2022. március 04. 21:42
Nagyon fontos ember lett ez a Zelenszkij, már majdnem annyiszor akarták megölni, mint Bástya elvtársat. Nála többször már csak Hitlert akarták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!