Kitették a Munkáspártot a saját Facebook-oldaláról

2022. március 05. 20:26

Thürmer Gyula pártja politikai támadást emleget.

2022. március 05. 20:26
null

Néhány héttel az országgyűlési választások előtt a Munkáspárt hivatalos Facebook-oldalát feltörték, az összes adminisztrátort törölték – tájékoztatta az MTI Országos Sajtószolgálatát a Magyar Munkáspárt elnöksége. Közleményükben azt írták:

Az elkövetők ezzel megakadályozták, hogy a munkáspárt részt vegyen a választási kampány egy fontos részében.

A Munkáspárt közösségi oldalának 148 ezer követőjét is megfosztották attól, hogy véleményüket elmondhassák. Mindezek után a párt nem vállal felelősséget semmilyen anyagért, ami ezek után megjelenik.

A Munkáspárt hivatalos oldalán az ukrán–orosz háborúról azt írják: a NATO az agresszor. Az észak-atlanti katonai szervezetnek azt is felróják, hogy engedte a fasiszta-nacionalista ukrán vezetés diktatúráját.

Nyitóképen: Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke sajtótájékoztatót tart a párt központjában 2019. május 26-án.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. március 06. 22:54
Sajnálom..és tényleg nem értem, hogy a baloldaliak miért nem szavaznak rá..leszámitva Kádár imádatát. tényleg a munkásokat képviseli..
Lajoss
2022. március 06. 18:12
Thürmer et.már a vicc kategóriája..de megél belőle..
piscsik
2022. március 06. 16:20
Sajnálom kedves Thürmer! Mindig becsültem. A mocsok média vette át a világ megvezetését.
Vikijo
2022. március 06. 10:57
Ez egy nagyon enyhe eljárás, Csehországban börtön jár az agresszió támogatásáért. Más kérdés hogy lehet olyan h..lye valaki hogy ilyen álláspontra jut hiszen a támadók nem kommunisták és minden társadalomban vannak szélsőségesek, ezért még nem mindenki náci. A helyzet történelmi megítélése persze bonyolult kérdés mert az oroszokat érték területi hátrányok de emellett kb. százszor nagyobb gyarmatbirodalom megmaradt nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!