Nem sikerült Szanyi Tiboréknak a listaállítás

2022. március 10. 18:39

Az ISZOMM a Munkáspárttal együtt 50 helyen tudott jelöltet állítani.

2022. március 10. 18:39
null

Székely Sándor, Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője a Szócikknek adott interjújában úgy fogalmaz: „egyértelmű kudarcként” éli meg, hogy pártjának nem sikerült a listaállítás.

nyilvánvalóan kudarcként éljük meg, hogy nem lett listánk, nem lettünk depressziósok, sőt [...] büszkék vagyunk arra, hogy kétéves pártként, a Munkáspárti szövetségeseinkkel együtt közel 50 helyen állítottunk jelöltet”.

Mint arról korábban beszámoltunk, Baloldali Szövetség néven közösen, pártszövetségként indult volna a 2022-es országgyűlési választáson az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) és a Magyar Munkáspárt. 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TOM66
2022. március 11. 21:16
Nyugi Tibcsi! A maszopnak is rezeg a léc!
Dobóka
2022. március 11. 12:15
Ennek a hazai söpredéknek egyik csúcsát jelző zászloja " szart is tipró " sanyi ! Förtelmes kinézetű, szörnyűséges jelenség !!! Igaza volt Goethének amikor összegezte legfontosabb élettapasztalatát : idővel mindenkinek kiül az arcára a lelke. Hát ez a gyermek riogató szörny nemcsak a fentiek díszpéldánya hanem a sátán alkotásának remekműve !!! Nem egyedülálló a mai magyar valóságban.
llnnhegyi
2022. március 11. 11:05
Nem kár értetek!
Robertoo
2022. március 11. 09:23
De, hát miért nem sikerült? Nem arról volt szó - szerinte -, hogy hatalmas az igény a baloldalra (kommunistákra)? Tévedett? Rosszul ítélte meg a helyzetét? ........ Ilyenkor le szokták vonni a következtetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!