Öt éve még gratuláltak Áder Jánosnak, most kivonult az ellenzék

2022. március 10. 12:09

Hadházy és Szél 2017-ben kezet fogott Áder Jánossal, most kivonultak az ülésteremből.

2022. március 10. 12:09
null

Ahogy arról beszámoltunk, közársasági elnökké választotta Novák Katalint a parlament. A választást követő ceremónia tv-közvetítéséből – eskütétel, gratulációk – kiderült: az ellenzék meg sem az esemény végét, hanem egységesen kivonultak az ülésteremből. 

Ezzel egy évtizedes szokást rúgtak fel, még a legutóbbi, 2017-es államfőválasztásnál is az ellenzéki frakcióvezetők is gratuláltak Áder Jánosnak. Az öt évvel ezelőtti felvételen megjelenik többek között Szél Bernadett és Hadházy Ákos is, akik most kivonultak az ülésről.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krokodil21
2022. március 12. 12:01
Ezért is hiteltelen az ellenzék! Mert ha elismerné, hogy van amit a FIDESZ jól csinált(mert van olyan), akkor még lehet, hogy esetleg hinnénk is neki. De így, hogy mindent zsigerből elutasít, így már teljesen hiteltelen. Hatalomra kerülése esetén óriási rombolás és káosz következne be.
Callamus Roland
2022. március 10. 21:56
Ritka primitív csapat! De bunkósági világrekord. Ilyent szerintem még a legeldugottabb afrikai bábállamban sem csinálnak.
budapesti
2022. március 10. 18:55
Ha egyszer az ellenzék alkotmányos puccsra készül azt valahogyan kell előre jelezni, nem?
Öreg Palóc
2022. március 10. 16:18
Semmi probléma nem történt, legalább tisztább lett a levegő utánuk ! Remélem a "berniKÉM"-et megüti a guta, Novák Katalin köztársasági elnöki szerepe miatt. :) :))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!