A Magyar Kétfarkú Kutya Párt feljelentette Gődény pártját

2022. március 10. 16:43

Az MKKP szerint választási csalásra készül a Normális Élet Pártja.

2022. március 10. 16:43
null

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) feljelentette a Normális Élet Pártját a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (NAIH) az áprilisi országgyűlési választás aláírásgyűjtésével összefüggésben. A feljelentésről az MKKP tájékoztatta csütörtökön az MTI-t. Kiemelték: az aláírásgyűjtés kezdete előtt egy hónappal figyelmeztettek arra, hogy választási csalásra készül a Normális Élet Pártja, amelynek listavezetője Gődény György. Az MKKP által „kamupártnak” nevezett szervezet honlapján ugyanis szerepelt egy olyan adatfelvételi űrlap, amelyen a név, a lakcím és az e-mail-cím mellett a személyi számot is meg kellett adni.

„Mivel a kapcsolatfelvételhez az utóbbira egyáltalán nincs szükség, egyetlen logikus magyarázat létezik arra, miért kérték el mégis: így még csak seftelniük sem kell más kamupártokkal, hogy ajánlásokat szerezzenek”, csupán rámásolják az íveikre „a szimpatizánsok” adatait, „odahamisítják az aláírásukat, és már kész is” – fogalmazott az MKKP. Közölték: feljelentették a Normális Élet Pártját a NAIH-nál.

Megjegyezték: „csepeli és soroksári jelöltünk, a Csirkeember maga is kitöltötte az űrlapot, hátha tényleg csak mi voltunk rosszhiszeműek, és igazából nincs itt semmi látnivaló. Nos, nem így történt: amikor a hivatalos ajánlásgyűjtés kezdete után online ellenőrizte, kinek írt alá, ott találta a nevét Gődényék jelöltje mellett is.”

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kegyes urunk Karolus
2022. március 24. 18:21
Megy a harc a koncért.
21 gramm
2022. március 10. 21:30
A kétfarkúak választáson való tényleges indulását a demokratikus választási rendszer intézménye megcsúfolásának tartom. Eddig is annak tartottam már azt is, ahogy viccelődtek a programmal, az üzeneteikkel, annak ellenére, hogy az évek során egyes politikai helyzetekben adott megnyilvánulásaikban igazuk volt, mert ki tudták mondani azt, amit egy valódi politikus nem tehetett... pont úgy mint ahogy az udvari bolond kimondhatta azt, amiért mást a bitófára vittek anno. Viszont megdöbbentett és felháborított, amikor pár hete a honlapjukon felfedeztem, hogy tényleg két EBET indítottak két körzetben. Fel nem foghatom, hogy a hivatalos listájukra hogy kerülhetett fel, mert azt a választási bizottság kellett hogy hitelesítse. Amiről most beszélnek, az nyilvánvaló választási csalás, ezt a szélhámost sürgősen ki kell zárni a választásból. Nincs mese. Ha komolyan vesszük magunkat.
teljesenertelmetlen
2022. március 10. 21:03
Mi van, nem tetszett a Gödény poénja? Nincs humorérzéketek?
hakos
2022. március 10. 19:31
A kétfarkú kutyapárt más pártot kamupártnak nevez...:D Szerintem ez a legviccesebb húzásuk a megalakulásuk óta... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!