Karácsony szerint „aljas hazugság”, hogy azt mondta volna: Gyöngyösi Márton híres mondata nem nácizmus

2022. március 17. 11:18

A felvételek az ellenkezőjét bizonyítják.

2022. március 17. 11:18
null

Úgy tűnik, Karácsony Gergely lehagyta a fejlődésben a kispesti szocialistákat: a főpolgármester felismerte a karlendítős felvételen Z. Kárpát Dánielt, a Jobbik antiszemita-botrányba keveredett politikusát.

Azonban Karácsony szerint Magyarországnak „van elég problémája”, ezért nem kíván ezzel foglalkozni. Bohár Dániel felvetésére, hogy belefér-e ez nála, hiszen korábban Gyöngyösi Márton szavaira is úgy reagált, hogy nem nácizmus zsidó képviselőket listázni. Karácsony szerint ez „aljas hazugság”.

„Én azt mondtam, hogy teljes mértékben visszautasítom és teljes mértékben elfogadhatatlan” – mondta Bohár Dánielnek a főpolgármester. Amint azonban a riporter felidézte: 2019 telén Karácsony Földi-Kovács Andreának azt mondta: nem nácizmus zsidó képviselőket listázni.

Az eredeti felvételt itt nézheti meg:

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. március 19. 07:00
Miért csodálkozunk...a Lacknert sem ismerték fel a fotóról. Hihetetlen, hogy a saját szavait cáfolja. Még a végén fel fog jelenteni valakit rágalmazásért.
kilincsucca
2022. március 18. 08:38
Kampány van, de azért nem kellene hazudni és bugyuta kampányfogást csinálni alapvetően fontos kérdésekből! Érdekes módon sohasem adják le az időközben árulóvá lett Gyöngyösi eredeti mondatát! Ugyanis ő akkor a KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL rendelkező képviselőket akarta nyilvánosságra hozni, amit a nemzeti ellenes erők úgy módosították, hogy ő a zsidó származású képviselőket akarja listázni!!! Senki sem figyelt fel arra, hogy a szintén kettős állampolgárságú Márki- Zay és Rónai esetében a kormánypárt sohasem kifogásolta ezt az alapvető problémát? Vajon miért?
kilincsucca
2022. március 18. 08:36
Kampány van, de azért nem kellene hazudni és bugyuta kampányfogást csinálni alapvetően fontos kérdésekből! Érdekes módon sohasem adják le az időközben árulóvá lett Gyöngyösi eredeti mondatát! Ugyanis ő akkor a KETTŐS ÁLLAMPOLGÁRSÁGGAL rendelkező képviselőket akarta nyilvánosságra hozni, amit a nemzeti ellenes erők úgy facsarta ki, hogy ő a zsidó származású képviselőket akarja listázni!!! Senki sem figyelt fel arra, hogy a szintén kettős állampolgárságú Márki- Zay és Rónai esetében a kormánypárt sohasem kifogásolta ezt az alapvető problémát? Vajon miért?
Magyarvagyoknemturista
2022. március 17. 22:08
Ezek a nyomorék moslékos kommunisták mit szednek? Azt se tudják már mikor mit hazudoznak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!