Galla Miklós üzent Szabó Tímeának: nem adja át a Karinthy-gyűrűt senkinek

2022. március 29. 12:12

„Szívesen átadnám másnak, de aláírtam egy szerződést” – írta a humorista.

2022. március 29. 12:12
null

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szabó Tímea felszólította Galla Miklóst, hogy adja oda a Karinthy-gyűrűt Varga Juditnak. A Párbeszéd politikusa szerint vicces, hogy a miniszter szóvá tette a sajtószabadságba történő durva beavatkozást, a jobboldali médiumok szervezett meghekkelését.

Szabó Tímea felszólítását Galla Miklós sem hagyta szó nélkül, azt üzente, hogy nem adja át a Karinthy-gyűrűt:

„Kedves Szabó Tímea! A Karinthy-gyűrű nálam van. Joggal, hiszen tavaly ilyenkor nekem ítélte oda (ide) az MTVA kuratóriuma. Szívesen átadnám másnak, de aláírtam egy szerződést, miszerint nem ajándékozhatom el. Jó munkát kívánok Önnek, sok sikert vasárnapra! Üdvözlettel: Galla Miklós”

Galla Miklós harca a Karinthy-gyűrűért

Mint korábban megírtuk, Galla Miklós egy botrányos fellépése miatt nem kapta meg a korábban neki ítélt Karinthy-gyűrűt. A humorista ezen felháborodva hadjáratot indított a gyűrű megszerzéséért, többek között Orbán Viktornak, és Áder Jánosnak is írt az ügyben. A kitüntetést végül Laár András, korábbi kollégája kapta meg, aki felajánlotta neki a gyűrűt, amelyet Galla el is fogadott. Így ért véget a magyar Gyűrűk Ura.

Mint korábban megírtuk, Galla Miklós egy botrányos fellépése miatt a korábban neki ítélt Karinthy-gyűrűt. A humorista ezen felháborodva hadjáratot indított a gyűrű megszerzéséért, többek között , és is írt az ügyben. A kitüntetést végül Laár András, korábbi kollégája kapta meg, aki , amelyet . Így ért véget a magyar Gyűrűk Ura.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2022. március 29. 21:56
Azért Laár Andrást megemlíthette volna.
Zolotarjov
2022. március 29. 21:48
Ilyet Laár is aláírt, nem? Mégis Gallának adta..
Reszelő Aladár
2022. március 29. 21:25
Timi azt hitte, hogy a drágaszágot csak úgy el lehet kérni a gazdája meg csak úgy odaadja. Ez van, ha beüt a krétapor.
powerage
2022. március 29. 15:49
Galla is abból élt meg egész életében, hogy újrahasznosította Pythonékat meg a többieket. Mostanra már elég egyértelmű, hogy amit önállóan produkál az nem humor, hanem egész egyszerűen ennyire hibbant a szerencsétlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!