„Földet rá” – kiabálták Márki-Zay hívei a háborúellenes idős férfinak, miután földre lökték

2022. március 26. 20:39

„Ilyen Márki-Zay szeretetországa” – jegyezte meg Bohár Dániel.

2022. március 26. 20:39
null

Nyolc nappal a választás előtt Jászberényben fórumozott Márki-Zay Péter. A városban a miniszterelnök-jelölt hívei mellett tiltakozók is megjelentek, pontosabban egy idős férfi arra kérte transzparensével a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, hogy ne akarjon katonákat és fegyvereket küldeni a háborúba – derül ki a szintén jelenlévő Bohár Dániel posztjából.

A Pesti TV riportere videót is készített, amelyen az látható, hogy az idős férfit fellökték, majd megalázták. „Földet rá” – kiabálták a földön fekvő férfinak az ellenzéki szavazók. „Ilyen Márki-Zay szeretetországa” – kommentálta az eseményeket a riporter.

Összesen 265 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Davidstern
2022. március 27. 23:11
Szánalmas
Kopaszpapa
2022. március 27. 20:21
És még megkerdezik miért van nálam mindig egy boxer, és gázspray! Hát ezért, a rohadt malacfejű pufajkás faszt biztos felbontom, ha látom az esetet!
vonakodó
2022. március 27. 20:05
Hát, a vén csóka rosszkor volt rossz helyen! Ez egy ócska provokátor! Bezzeg Orbánék megoldották: hermetikusan körbezárták magukat, még a közelükbe sem lehetett menni. De hát nem csodálom, hogy félnek a kritikától...
Fed74
2022. március 27. 17:42
Ez nem egy háború ellenes Férfi, hanem egy szektás legelő birka! Köcsög Bohár !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!