Nyílt vitára hívja Gődény Majkát

2022. március 13. 17:35

A rapper egy feltétellel vállalja a szembesítést.

2022. március 13. 17:35
null

Majoros Péter nem egyszer kritizálta már Gődény György kijelentéseit, korábban a járvánnyal, legutóbb pedig az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban. A Normális Élet Pártjának vezetője úgy döntött, nyilvános vitára hívja a rappert – olvasható az Indexen.

Nem kellett sokat várni Majka válaszára sem: a rapper a szembesítést egy feltétellel vállalja.

Feltételhez köti Majka a vitát

Majoros Péter kijelentette: nagyon örül, hogy Gődény György „előbújt a kis barlangjából” és valamilyen formában tiszteletét tette nála, az pedig, hogy vitára hívja, egyenesen fantasztikus. Megjegyezte, nagyon kedves, hogy Gődény maga választott időpontot és még moderátort is fogadna a beszélgetéshez, aminek viszont ő nem sok értelmét látja, hiszen már mindent elmondott és leírt arról, hogy mi a gondja vele. Miután a problémáit röviden újra sorra vette, kijelentette, elvállalja a vitát, de csak egy feltétellel. 

„Abban az esetben állok szóba veled,

Azoktól az emberektől is elloptál 150 millió forintot, akik tátott szájjal követnek téged a neten. Ha elhozod azt a 150 millió forintot, szépen elsétálunk vele oda, ahonnan hoztad, és befizetjük. Visszaadod az embereknek a pénzét és utána leállok veled vitatkozni. Addig viszont csak egy csaló vagy, egy senkiházi, akit egyébként én magam nem is értem, hogy engednek a választások közelébe. Úgy, hogy nyilvánvalóan választási csalásban vettél részt. És most megint csinálhatod a fesztivált. Hát ez hogy van, Gyuri?”

Ezek után Majka arra is kitért, miért nem ért egyet a Normális Élet Pártjának közleményével. Hangsúlyozta: 

elfogadhatatlan bármilyen szinten is kiállni az oroszok mellett, akik rakétával lövik a kórházakat, az iskolákat, a civil lakosságot, ahogy az is elfogadhatatlan, hogy bárki arra hivatkozzon, hogy korábban Amerika is követett el hasonlót. 

Majka válaszát az alábbi videóban tekintheti meg.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Majoros Péternél kiverte a biztosítékot a Normális Élet Pártjának pénteki közleménye, amelyben Oroszország mellett kiállva azt írták,

az ukránok is megsértették a békét, és a NATO provokálja Oroszországot.

A műsorvezető, dalszövegíró, rapper a közösségi oldalán üzent Gődény Györgynek, egy cseppet sem kímélve a párt vezetőjét. Szavai a címzetthez is eljutottak, aki ezeket ugyan „szimpla anyázásnak” minősítette, végül úgy döntött, egy videóbejegyzésben mégiscsak reagál, szerinte ugyanis Majoros Péter nem értette meg a közleményük tartalmát.

A videó első felében Gődény elmagyarázta, mit akartak üzenni a közleményükkel, majd kicsit részletesebben is visszakanyarodva az oltáspárti-oltásellenes vitájukra, Majoros viselkedéséről kijelentette, szerinte agybajt kapott. Úgy véli, a rappernek biztosan vannak olyan sérelmei, amiket ő nem ért, viszont igény lenne rá, hogy rendezzék a soraikat. Ezért úgy döntött, felkéri, hogy személyesen vitassák meg a nézeteltéréseiket. 

A nyitóképen a vitára hívott Majka látható.
Fotó: Majka Facebook-oldala

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artojan
2022. március 14. 19:06
Richard North Patterson ,erre csak annyit mond, :ez a "GIGÁSZOK HARCA"
NTLLK
2022. március 14. 08:38
Itt az ideje, hogy végre én is vitatkozzak egy jót valakivel, olyannal, mint én! Csak én tudom, hogy sajnos hülye vagyok...
VESZ ÉSZ
2022. március 14. 06:16
Majoros emberkedik,pedig márt régen levetkőzte a maradék emberi voltát is,most márt csak egy ócska semmirekellő celeb majom. Gődény elég furcsán,és provokatívan viselkedik,de a témák amiket felvett,vitára érdemesek és nem hőbörögni miatta.Majka becenevű ízé,vajon mennyi pénzt vett fel érdemtelenül a mi adónkból?
Libtard Cleaner
2022. március 14. 01:16
Az ózdi proli jól összefosta magát a vitától. Ő is tudja, hogy ha bevállalná, szénné lenne égetve. Nem mint ha a másik srácot sokra becsülném, de Majka papához mérve még így is egy géniusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!