Minden eshetőségre felkészült a magyar honvédség

2022. március 13. 19:58

Szükség esetén képesek azonnal reagálni is, hogy távoltartsák a fegyveres konfliktust.

2022. március 13. 19:58
null

„A Magyar Honvédség katonái minden eshetőségre felkészültek és szükség esetén képesek azonnal reagálni annak érdekében, hogy Magyarországtól távol tartsák a fegyveres konfliktust, mert

– mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter, amikor Kelet-Magyarországon szolgálatot teljesítő katonákat látogatott meg vasárnap.

Azt is mondta a Honvédelem.hu beszámolója szerint, hogy „amennyiben a helyzet tovább eszkalálódik, és ha Nyugat-Ukrajnában a háborús helyzet még közelebb kerül hazánk határaihoz, akkor újabb erőket csoportosítunk hazánk keleti területeire, hogy gondolkodjunk hazánk és a magyar emberek biztonságáról.”

Nyitókép: MTI / Rosta Tibor

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. március 14. 12:17
Azért a minden eshetőség az elég tág fogalom. Arra is felkészültek, hogy valamire nem? Mert nem árt felkészülni, hogy valamire nem lehet felkészülni. A legrosszabb elképzelhetőre kell felkészülni, és az nem a fegyveres konfliktus távoltartása, hiszen az a szomszédban zajlik. Ez adottság. Ezen tudunk változtatni. A probléma is adott, hogy magyarok érintettek. Akik adott esetben kettős állampolgárok. Meg tudja védeni Magyarország az állampolgárait? Meg tudja akadályozni, hogy besorozzák őket és az oroszok ellen harcoljanak? Na, itt kezdődnek a gondok.
ptrfarkas43
2022. március 14. 10:54
Úgy látom a mandi előszeretettel törli a kommentjeimet a genyusoknak adott válaszaimat, no ez volt az utolsó kommentem.
ptrfarkas43
2022. március 14. 10:54
Úgy látom a mandi előszeretettel törli a kommentjeimet a genyusoknak adott válaszaimat, no ez volt az utolsó kommentem.
pumuklik
2022. március 14. 10:47
Nagy a valószínűsége, az ukránok rakétát fognak NATO területre lőni provokációs céllal. Rendelkeznek régi szovjet gyártmánnyal, amit könnyen az oroszokra foghatnak (lásd a Zágrábi esetet)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!