Patti Smith üzent a változást akaró magyaroknak

2022. március 15. 13:34

A videót Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje osztotta meg közösségi oldalán.

2022. március 15. 13:34
null

„A kampánydalunk szerzője, a világhírű Patti Smith is üzent a változást akaró magyaroknak. A Hatalom a népé!” – írta a videó mellé Márki-Zay Péter.

Patti Smith énekes, dalszerző rövid videóüzenetében köszöntötte minden magyar barátját és megköszönte a támogatásukat. Majd hozzátette, hogy nagyon támogatja a változást akaró magyarokat. 

Kiemelte, hogy „nagyon büszke arra”, hogy kölcsönadhatta a dalát a harcukhoz, „a demokratikus újjászületéshez”. Majd arra buzdította a hallgatókat, hogy menjenek el szavazni, mert a szavazatuk változást hozhat. „Kívánom, hogy a nagygyűlés önbizalmat és reményt adjon! A hatalom a népé!” – zárta videós üzenetét az amerikai énekesnő.

Nyitókép: ALAIN JOCARD / AFP

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. március 16. 18:00
Mondjuk egy horror filmben is el tudnám képzelni ezt az arcot. Még nem castingolták be ilyesmire ? Működne szerintem.
pragmatika
2022. március 16. 17:58
Először azt hittem, hogy egy vén f.szi. De így teljesen rendben van. A moslékosok médiaarcának tökéletes. :)) Már már ikonikus. :))
Freeczy
2022. március 16. 14:48
Patti Smith valószínűleg egy remek ember és művész a maga nemében ott Amerikában. Ott ahol fogalma sincs az emberek többségének arról, hogy mi a helyzet itt Magyarországon. Ezért Patti Smith kapitális hibát követ el akkor, amikor a magyar politikai helyzet teljes ismeretének hiányában nevét és dalát adja bármelyik párt kampányának is. Mondjuk az Ő korában már nem vállal túl nagy kockázatot akkor sem, ha ezután a nyilatkozata után az általa is hivatkozott hatalommal rendelkező nép egyetlen egy lemezét sem fogja megvenni. Ugyanis a többség nem az Ő nézetét vallja.
youngboy
2022. március 16. 10:11
Mi is üzenünk neked te bányarém. Oda, az anyádba, aki ilyen korcsot szült és nevelt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!