Kitiltaná az orosz propagandaadót az EU-s platformokról a MÚOSZ

2022. március 13. 22:22

Közleményben sürgeti az RTR Planeta kitiltását a Magyar Újságírók Országos Szövetsége.

2022. március 13. 22:22
null

„Vérfagyasztó, hogy Magyarországon és bizonyára másutt is Európában a nagy kábelszolgáltatók kínálatában még mindig elérhető az a hírcsatorna (valójában álhír csatorna), amelyen még mindig különleges katonai műveletként beszélhetnek, orosz nyelven, Ukrajna Oroszország általi megtámadásáról. A propagandaadó szolgalelkűen követi a putyini narratívát, érzéketlen a háború okozta emberiség ellenes cselekedetekkel kapcsolatban”

– hivatkozik szervezet közleményére az Index.

Az EU korábban felgyorsította a döntéshozatalt az orosz–ukrán háború miatt kezdeményezett szankciók ügyében, így az orosz propagandacsatornák kitiltását is követelve. Erre hivatkozva, a háborús uszítás visszaszorítása érdekében kéri az orosz csatorna kitiltását a MÚOSZ.

Nyitókép: YouTube

 

 

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. március 14. 13:58
Ilyen adó nekem is kellene. A MUOSZ pedig elmehet a retkes picsába. Már szinte az összes adón ők vannak, ahol nem, ott pedig a rájuk jellemző szemét. 110 adóból tíz ha nézhető, de ebből öt csak addig, ameddig nemzeti a kormány. A többi libernyák szemét.
Hoked_ly
2022. március 14. 10:31
MÚOSZ = LiberálNácik!
ptrfarkas43
2022. március 14. 09:34
No comment. https://www.youtube.com/watch?v=xUVr7r19uc4&t=56s
Vasalo
2022. március 14. 09:24
Nicsak megszolaltak a szolás- és vélemény szabadság bajnokai. Bravo! Azonnal jogállamisági vizsgálatot kellene inditani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!