Szentendre első embere szerint Bohár Dániel az orosz elnyomó csapatokat szolgálja ki (videó)

2022. március 17. 16:35

Fülöp Zsoltnak még Z. Kárpátról is az oroszok jutnak eszébe.

2022. március 17. 16:35
null

Szentendrén tartott fórumot csütörtök délelőtt Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje és Buzinkay György, a Pest 03. számú választókerület jelöltje.

Az eseményen megjelent a város polgármestere, Fülöp Zsolt is, akinek nem tetszett, hogy a fórumon jobboldali újságírók is részt vettek. Kifejezetten ideges lett, mikor a Pesti TV munkatársát, Bohár Dánielt meglátta. Ahogy Bohár fogalmazott a közösségi oldalán megjelent videójához írt szövegében: „alig tudott uralkodni magán”.

Mikor a riporter hozzáfordult, hogy megkérdezze, mi a véleménye Z. Kárpát Dániel jobbikos képviselő karlendítős botrányáról, Szentendre első embere csak annyit válaszolt, hogy

„Ön kiszolgálja az orosz elnyomó csapatokat!”

Bohár erre így reagált, hogy „Sajnálom, így nehéz interjút készíteni Önnel!” Majd megköszönte a lehetőséget.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2022. március 18. 10:08
Ennyi moslék hazaárulót hogyan bír el ez az ország? Nagy rendet kellene vágni köztük! Eljött az ideje!
Lajoss
2022. március 18. 08:26
Dani,semmi újdonság..
néhai Ch.Pilot
2022. március 18. 08:08
Szentendre első embere pedig az ukrán nácikat szolgálja ki.
Davidstern
2022. március 18. 02:19
Sajnos Szentendrén nem történik semmi mióta ők vannak hatalmon! A szlogen nincs pénz nincs pénz!!! Mindent elrontanak, de a parkolási büntetéseket azt szórják százmilliós bevétel!!!! De nincs pénz!! Hihetetlen de igaz!!!! De van remény!! Ha megnézitek alig vannak páran!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!