Fekete-Győr András teljes karanténba helyezné Putyint

2022. március 25. 10:42

A bukott pártelnök szerint elrettentéspolitikára van szükség Magyarországtól.

2022. március 25. 10:42
null

Fekete-Győr András, a Momentum volt elnöke Facebook-posztban fejtette ki azt az akciótervet, ami segítségével szerinte befejeződhet az orosz-ukrán háború. A posztban teljes karantént szorgalmazott az oroszokkal szemben: „Európában példátlan ez a háborús agresszió, amely nem maradhat büntetlenül, hiszen a Putyin-rezsim nyíltan veszélyezteti az egész szabad világ békéjét és biztonságát. Egységes, megalkuvást nem tűrő közös fellépésre van szükség a NATO és az EU részéről is. A most formálódó új világrendben

Putyint teljes karanténba kell helyezni, meg kell fosztani a nemzetközi pénzcsapok nyújtotta lehetőségektől,

minden nyugati országgal folytatott magán vagy állami üzletelését felül kell vizsgálni, és végeredményben meg kell szakítani. Csak így tudjuk egy még súlyosabb konfliktushelyzet kialakulása nélkül, békés, de a lehető legszigorúbb eszközökkel térdre kényszeríteni a háborús bűnöst."

Magyarán Fekete-Győr András minden üzleti kapcsolatot megszakítana Oroszországgal. Az Origo beszámolt arról, hogy Fekete-Győr már ezt megelőzően is harcias hangot ütött meg. A bukott pártelnök akkor úgy fogalmazott, hogy 

„A NATO- és EU-s szövetségeseinkkel közösen olyan lépéseket helyezhetünk kilátásba, amelyek jelentős mértékben növelnék Moszkva számára a költségeket, ha egy offenzíva megindítása mellett döntenének. Először is – szövetségeseinkhez hasonlóan – fegyvereket és humanitárius segítséget kell felajánlani az ukrán kormány számára, hogy ezzel is hozzájáruljunk a kárpátaljai magyar kisebbségek védelméhez” – írta a Momentum politikusa.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sopronilacii
2022. március 28. 05:45
Kisalföldi ..........
bela barva
2022. március 25. 19:31
Képzeljétek el, ez az ember papíron diplomás. Jár neki a tiszti rang ha bevonultatják katonának. Milyen parancsokat adna? milyen vezető lenne? KI akarna meghalni fekete győrért? Én pofánlőném az első alkalommal.
amca
2022. március 25. 18:28
Bukott barom komcsi. Tudod mit csináltak a ruszkik az ilyen áruló komcsikkal ?? Seggbe rugták,hogy pofára esett.. Mint te..
Ninini
2022. március 25. 17:27
Donáth ömlő orosz propagandás fészposztja alá ezt találta beírni: Fekete-Győr András Követeljük a sajtó szabadságát, az orosz és fideszes propaganda eltörlését! Értitek... mindenki kussoljon, csak ők dumálnak, akkor lesz szabaccság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!