Sikerült a baloldalnak dollárral illusztrálni az euró bevezetését

2022. március 15. 11:56

Amikor a száz dolláros euróvá vált.

2022. március 15. 11:56
null

Deák Dániel vette észre, hogy sikerült a baloldalnak dollárral illusztrálni azt, hogy bevezetnék az eurót. Az elemző így kommentálta az esetet: 

Annyira Gyurcsány amerikai tanácsadói csinálnak mindent a baloldalon, hogy már az euró állítólagos bevezetését is amerikai dollárral illusztrálják...”
Forrás: Donáth Anna Facebook-oldala
Forrás: Donáth Anna Facebook-oldala

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
budapesti
2022. március 16. 16:02
Rámutattak a lényegre. Az eurónak is a cent váltópénze, mint a dollárnak, teljesen logikusan: hiszen az EU-ban való tagság az USA-tól (annak is döntően a Demokrata Pártjától és médiájától) való totális függést fejezi ki. Brüsszel az USA keleti, tartományi alfővárosa, az euro meg a dollár európia változat, az "aldollár". Az euro bevezetése minden egyes országban egy lépés az adott ország teljes megszüntetése felé - és egy lépés az Európai Egyesült Államoknak, vagyis az USA európai tartományának a megteremtése felé.
Box Hill
2022. március 15. 22:36
A CIA pénzének is hasznát veszik.
ittésmost
2022. március 15. 16:38
Ezeket az amerikai ügynököket annyira tömik júdáspénzzel, hogy ez a kis baki igazán elnézhető, elborult, áruló tudatuknak kis vicces bemutatása csupán. Csak így tovább Márki, Szabó Timcia, Cseh, Fekete, Berg, Donáth ügynök brigád!
Szittya66
2022. március 15. 16:24
Ezek tényleg kretének! Egy ilyen egyszerű plakátot egy gyerek is el tudna készíteni hiba nélkül, nekik ez sem sikerül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!