Hatalmas tömeg gyűlt össze a Békemeneten

2022. március 15. 13:20

Már egy órával az indulás előtt óriási tömeg gyűlt össze Békemenet gyülekező helyén.

2022. március 15. 13:20
null

Egy órával az indulás előtt már óriási tömeg gyűlt össze Békemenet gyülekező helyén, a Margit híd budai rakpartján lévő Elvis Presley parkban. A menet egészen a Kossuth Lajos térig tart majd, ott Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet. 

Rengetegen vannak a Békemenet gyülekezőhelyén, a Margit híd budai rakpartján lévő Elvis Presley parkban. Az eseményt a Hír TV élőben közvetíti. A menet egészen a Kossuth Lajos térig tart, ott Orbán Viktor miniszterelnök mond ünnepi beszédet.

A Békemenetről szóló élő közvetítést itt követheti:

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyűlölködjünk együtt
2022. március 16. 02:01
Kár hogy intenziv buszoztatassal jott ossze ez a mennyiseg es nem magatol. De nagyon sokan voltunk!
budapesti
2022. március 15. 23:14
Kilógattak a békemenet idején egy helyen az ablakból ellenzékeik egy molinót, hogy "keletről jön az olaj, nyugatról a szabadság". Milyen szabadságra gondolnak? Ahol kirúgják vagy bebörtönzik azt, aki ellenzi, hogy a gyerekét belehülyítsék a "nemváltásba" vagy a buzulásba? Hát, ebből nem kérünk. A fűtött lakásokból és a megfizethető számlákból viszont igen. Ki is fütyülték őket, joggal. Csak tájékoztatásul - a népszavazáshoz is -, hogy a ballibek mit értenek azon, hogy "a gyereknek joga van hozzá"... Kanadában már egy lépéssel előbbre járnak, így lehet látni, merre vezeti az USA-t meg a világot és benne minket Biden és az ő Demokrata Pártja. A kínaiak nem hagyják, meg az oroszok sem? Jól teszik! A kanadai Vancouver városában 2018-ban Robert Hooglandnek a 13 éves lányát az apja háta mögött belemanipulálta egy pszichológus (bizonyos Wallace Wong) abba, hogy képzelje magát fiúnak. Tehát mesterségesen transzszexuálissá tette, illetve „transzneművé”. Mire az apja megtudta, már késő volt. Mikor kiderült, hogy tiltakozik ez ellen, a gyámügy elvette tőle a gyermekét. Majd az ügyész beperelte és egy bíró börtönbüntetésre ítélte őt, amiért nem volt hajlandó a lányára mint a fiára utalni, sőt, a bírói tilalom ellenére nyilvánosan tiltakozni mert az egész ellen ahelyett, hogy síri csöndben hallgatott volna róla.
iIonah
2022. március 15. 21:48
Régi szép idők, amikor a lipsi trollgeciket egy laza mozdulattal be lehetett vágni a ketrecbe.
Forgalmazó
2022. március 15. 21:32
Baloldali fasszopok mit trollkodnak itt?? Szopjatok gyurcsanyt pribekek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!