VV Zsolti füllentésen kapta Márki-Zay Pétert

2022. február 05. 15:49

A baloldali miniszterelnök-jelölt azt állította, Gattyánék pénzt ajánlottak Osváth Zsoltnak, hogy induljon a választáson, az influenszer szerint Márki-Zay félreérthetett valamit.

2022. február 05. 15:49
null

Márki-Zay Péter a héten nagyinterjút adott az RTL Híradónak, amelyben többek között arról is beszélt, hogy Gattyán György pénzért vásárol képviselőjelölteket a kampányához. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje azt állította, Gattyánék Osváth Zsolt, alias VV Zsolti influenszert is megkeresték, hogy induljon a jelöltjükként, amiért bármennyit hajlandóak lettek volna fizetni. 

Az Index megkereste az érintetteket a fenti állítással kapcsolatban, Osváth Zsolt: szerint valóban szó esett arról egy magánbeszélgetés során, hogy Gattyán Györgyék egy ügynökségen keresztül megkeresték őt, de szerinte az ellenzék miniszterelnök-jelöltje félreértett valamit, ő ugyanis nem mondott olyat, hogy azért ajánlottak volna neki pénzt, hogy induljon az üzletember pártjának színeiben. 

Osváth Zsolt szerint mindössze annyiról volt szó, hogy Gattyánék olyan influenszereket kerestek, akik népszerűsítenék a programjukat. Ő azonban erre is nemet mondott, de felajánlotta, hogy a YouTube-on futó beszélgetős műsorába szívesen meghívja Gattyán Györgyöt, ahogy korábban más politikusokat, közéleti szereplőket.

Nem azért ajánlottak pénzt, hogy lépjek be a pártba, vagy legyek képviselőjelölt. Ilyet nem is tennék soha, egyetlen párt kedvéért sem. Népszerűsítést szerettek volna, ami nálam nem financiális, hanem meggyőződésalapú 

– fogalmazott. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Isten jobb keze
2022. február 06. 09:56
Vv zsolti? Az meg ki??
Járványfigyelő
2022. február 05. 21:01
Amúgy ki ez a kancsal, buta, bambaképű cigány?
matykox
2022. február 05. 18:30
Ne mán! Ez nem sportszerű! Egy kényszeres, mániás hazugot hazugságon kapni - ez olyan, mint éticsigát legyőzni a 100 m-es gátfutásban.
sosringli-babbal
2022. február 05. 18:20
Márki-Zay megint "füllentett", majd teleplakátolta a várost azzal, hogy "ORBÁN HAZUDIK".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!