Szeretne közösen főzőcskézni Gyurcsány Ferenccel?

2022. február 05. 12:42

Jelentkezzen ellenzéki aktivistának, és ha szerencséje lesz, teljesül a vágya.

2022. február 05. 12:42
null

Gyurcsány Ferenc egy videós riportban aktivistákat keres a Facebook-oldalán, s nem is akármit ajánl fel cserébe. Aki a jelentkezők közül győz a sorsoláson, közös programon vehet részt vele, beszélgethetnek, főzőcskézhetnek együtt.

„Hát abban elképesztően jó vagyok, tudjátok jól” – jelentette ki szerényen.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voltkocsmáros
2022. március 04. 11:20
A kannibálok elkapják Gyurcsányt,azonnal nyársra kötözik.Kannibál apa mondja fiának,elmegyek fáért te meg szép lassan forgasd.Visszatérve azt látja a fia őrült gyorsan tekeri a nyársat.Fiam,mondtam hogy szép lassan mit csinálsz? Ha lassan tekerem lopkodja a krumplit!
szodabár
2022. február 05. 15:13
Most éppen melyik szállodájában , villájában, nyaralójában? A rabszolgák veszik meg az alapanyagokat most is? Hibbant Néró, ennyire sikeres volt a májkezelés Brüsszelben? Ja, bocs , hivatalosan a proliknak vakbélgyulladás Szardínián.
Prominet
2022. február 05. 15:11
Ezek a múltkor azon lovagoltak, hogy OV cukrászdában járt, posztolja az ebédet vacsorát disznótort, Németh szilárd szerintük inkább gasztroblogger stb... Kitalálták, tök eredeti módon, hogy ez nekik is megy. Pingpong, főzőcske, kampány a néppel... Bandita is jelentkezni fog szerintem közös babakocsi tologatással. Közben nem kell gondolkodni sem. Komolyan, nem veszik észre mennyire gáz már ez az indigó mentalitás? Még embernek maradni is lusták. Tiszta vicc banda... pfff...
Areményhal
2022. február 05. 15:07
Sörfőzés ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!