Soros szerint áprilisban veszíthet Orbán Viktor

2022. február 02. 15:03

Az üzletember elsősorban Kínával foglalkozott, és kedvezően ítéli meg az általa kívánatosnak tartott nyílt társadalmak esélyeit az autoriter egypártrendszerekkel szemben.

2022. február 02. 15:03
null

Az amerikai magyar milliárdos, Soros György a „háború, forradalom és béke” kérdéseivel foglalkozó konzervatív Hoover Intézet panelbeszélgetésének volt a fő előadója, erről a Mandiner is írt. A kaliforniai Stanford Egyetemen meghirdetett rendezvény címe „Nehéz választások a világ demokráciái előtt” volt.

Az üzletember elsősorban Kínával foglalkozott, és kedvezően ítéli meg az általa kívánatosnak tartott nyílt társadalmak esélyeit az autoriter egypártrendszerekkel szemben. Röviden kitért a magyar választásokra is, elmondta, látja annak esélyét, hogy Orbán Viktor veszíthet a választáson.

Akit érdekel, most az egész előadást meghallgathatja.

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. február 03. 23:30
Nem akar még elpatkolni?
Forgalmazó
2022. február 03. 19:35
-
Forgalmazó
2022. február 03. 19:31
Vén szar eredj a koporsódba!
Madasa Hatter
2022. február 03. 15:31
Soros áprilisban már halott lesz. A magyarországi ellenzék meg elpicsázva tovább álmodozhat egy buzi migráns telepről ami nem fog Magyarországon soha megvalósulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!