Schmuck Andorék is beszállnak Gattyán György kampányába

2022. február 13. 16:29

Együttműködési megállapodást kötöttek.

2022. február 13. 16:29
null

Együttműködési megállapodást írt alá a Gattyán György vezette Megoldás Mozgalom és a Schmuck Andor-féle Tisztelet Társasága – jelentette be hivatalos Facebook-oldalán a Megoldás Mozgalom.

A két szervezet közösen elfogadott egy 12 pontos minimum cselekvési programot, amelyet a szépkorúak életkörülményeinek javításáért közösen hajtanak végre.

Nyitókép: Bánszegi Rebeka

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pintyőke
2022. február 14. 13:54
Összeállt két kamupárt. Azért elég idegesítő, hogy a kis Schmuck minden választásnál előmászik.
elfogulatlan
2022. február 14. 08:46
Első jó hír mára! Legyetek minél többen, sokasodjatok, vigyétek az összes kevésbé hülye baloldaliakat! Vegyetek el minél többet a moslékból, a Kapitány úrral együtt! Vesszen a moslék!!!
naftalinernő
2022. február 13. 22:58
Erre nehéz mit mondani. Úgy látszik, az összefosás mindent megtesz, hogy minél mélyebbre ássa a gödröt saját maga alatt. Ez már tényleg nagyon a kínlódás jele, mindenki össze akar fogni mindenkivel a konc reményében, de szerintem már tényleg csak a nagyon Orbán-fóbiások tartanak ki a komcsilibsinácik mellett.
Senki Alfonz
2022. február 13. 22:15
Lóvéért megy a nyakkendős pacal!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!