Németh Szilárd felszólítja Márki-Zayékat, hogy fejezzék be a mozgáskorlátozottak közlekedésének akadályozását

2022. február 10. 08:58

„Mit várhatunk még a baloldaltól?” – kérdezi az Instagramon a fideszes politikus.

2022. február 10. 08:58
null

Tavaly őszi képet posztolt Németh Szilárd, melynek aktualitását Márki-Zay minapi, a fogyatékkal élőket megsértő kijelentése adta.

A fideszes politikus a képpel – melyen Márki-Zay kampánybusza látható, amint a rokkantak számára fenntartott helyen parkol – azt próbálja bizonyítani, hogy az ellenzéki miniszterelnök-jelölt nem tiszteli a fogyatékkal élőket.

„Mit várhatunk még a baloldaltól?Felszólítjuk Márki-Zayt és Szabó Szabolcsot, hogy fejezzék be pökhendi, nagyképű és ellenszenves beszédmodorukat, a fogyatékkal élők sértegetését és a mozgáskorlátozottak közlekedésének szabálysértő akadályozását!” – zárul Németh Szilárd posztja.

Nyitókép: Németh Szilárd, Instagram

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kambala
2022. február 10. 13:33
https://www.blikk.hu/aktualis/politika/rokkantak-helyen-parkolt-orban-busza/wrm0hgm gondolom a fönököt is felszólította :)
Szuper
2022. február 10. 12:49
Szerintem ez a Fidesz álcabusza! Vagy csak a egyszerűen bedokkoltak MZ/X-ék a helyükre? Ki tudja? :-)))
states
2022. február 10. 12:37
Viszont keresztény, az nektek nem elég?
T. Péter
2022. február 10. 11:33
Tudja valaki, mi az oka, hogy nem egy normális fényképet látunk, hanem egy feketével körülvágott, színében eltorzított képet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!