Nacsa: Gyurcsány valósággal dühöngött, amikor a kormány bejelentette az intézkedést

2022. február 10. 12:47

A KDNP-s politikus szerint a baloldal a családi adóvisszatérítést is elvetemültnek tartja.

2022. február 10. 12:47
null

Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselője csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: több százezer szülő kapja meg a bankszámlájára a családi adóvisszatérítést,

amely akár több százezer forintos összeg is lehet szülőnként.    

Szerinte azonban a baloldal a családi adóvisszatérítést is elvetemültnek tartja, hiszen a baloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc „valósággal dühöngött” a parlamentben, amikor a kormány bejelentette az intézkedést. Hozzátette:

Gyurcsány Ferenc szerint elvetemült és ésszerűtlen a családi adócsökkentés, perverz az egész családi adórendszer és a családi adókedvezmény.    

Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott: Gyurcsányhoz szorosan felzárkózott a baloldal miniszterelnök-jelöltje is, aki szintén többször utalt arra, hogy változtatni akar a családi adórendszeren és a családtámogatásokon, mert szerinte túl sok pénz megy a középosztálybeli családokhoz.    

A baloldal valódi programja ma is az, hogy megszüntetnék a családi adókedvezményt

A KDNP frakciószóvivője megjegyezte: Márki-Zay Péter nagyra értékeli azt a Gyurcsány-Bajnai kormányt is, amely a gyermekesektől elvette a családtámogatásokat és eltörölte a családi adókedvezményt is. Úgy vélte: Gyurcsány Ferenc és miniszterelnök-jelöltje elszólásai alapján egyértelmű, hogy a baloldal valódi programja ma is az, hogy megszüntetnék a családi adórendszert és a családi adókedvezményt.

Szívesebben osztanának pénzt a migránsok betelepítésére és ellátására, mint a magyar gyermekes családokra – hangoztatta.  „Április 3-án a gyermekes családokról is döntünk, védjük meg a gyermekeinket, védjük meg a családjainkat, védjük meg a családoknak járó támogatásokat!” – szólított fel Nacsa Lőrinc.

(MTI)

Fotó: Mátrai Dávid

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szekeres Lászlo
2022. február 12. 08:57
Ha nem vigyázunk, ápr. 3-an azt is elveszítjük, amit az elmúlt 10 évben összekuporgattunk...
darling
2022. február 11. 22:27
Érdekel vkit egyáltalán, mit mond az alkoholista, kormányzásra - saját maga által bizonyítottan - ALKALMATLAN Gyurcsány Fletó erről a kérdésről vagy másról?! Miért kell ennek az alkalmatlan embernek minden mondatát kommentálni?! Gyanítom, a jobboldal és az elemzők nagyobb jelentőséget tulajdonítanak személyének, mint amennyi van, s amennyit kellene! Vonatkozik ez a Makizaj hóbortos ámokfutására is! Az amerikai globalista háttér mozgatja Makit s nem Gyurcsány!
llnnhegyi
2022. február 11. 15:27
Ferike! Ne gondolj ezekkel! Te csak igyál,igyál!! Te rohadék komenista maradvány!
Saksafar
2022. február 11. 13:43
Baloldal? Milyen baloldal? Ez a gyökér tetű bukott miniszterelnök kiket képvisel, mert nem a magyarokat, az tuti biztos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!