Közzétette jelöltjeit a Kutyapárt

2022. február 11. 13:11

Nyolcvankilenc helyen szándékoznak indulni, két helyen a jelöltjük egy kutya.

2022. február 11. 13:11
null

Közzétette a Magyar Kétfarkú Kutyapárt az áprilisi országgyűlési választásokon indítani tervezett egyéni jelöltjeinek névsorát. Az MKKP végül 89 körzetben indulna egyéniben, a jelöltek között szerepel két kutya is.

Az aláírásgyűjtés a választásokat megelőző 50. napon, azaz holnap kezdődik, az aláírásgyűjtési helyszínekkel hamarosan jelentkeznek a kutyapártosok. „Az egyéni ajánlásotokra akkor is szükség van a következő két hétben, ha később meg szeretnétek osztani a voksotokat” – írták a posztban.

A lista alapján 17 budapesti oevk-ban tervez indulni az MKKP, a jelöltlista legérdekesebb eleme azonban talán az, hogy két kutyát (canis lupus familiaris) is bejuttatnának a parlamentbe. Egyikük Huba („eleven, de jó szándékú eb”, mottója: „Ők mindent ellopnak, én csak amit ehetőnek gondolok!”) Borsod 4-ben, másikuk Rrr Rado („Ül! Rám figyel! Rám szavaz! Okos kutya!”) Pest 7-ben – írja a hírról szintén beszámoló Telex.

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2022. február 12. 13:51
És vannak ennyien, akik adják a nevüket annyi sületlenséghez, amit a másik vonatkozó cikkben ismertetnek?
brekker
2022. február 12. 10:07
Egyszerű üzleti vállalkozás ez a párt, a segghülye butapestiek (lásd Schiffer) támogatására számítva.
Rocktoberi
2022. február 11. 22:23
Szórakozhatnának az anyukájukkal is ezek a kétfarkú kutyák. Egyébként az összes önkormányzatban a moslékkoalíció szövetségesei ahol bejutottak.
Gyéressy Károly
2022. február 11. 20:28
Ez a borzalmas pár fog kapni évi 60-100 milliót. Szerintem ennek az egész alakulatnak létjogosultsága sincs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!