Karácsonynak arról is Orbán jutott eszébe, hogy meglátogatta Barcelona „újbaloldali, zöld, feminista” polgármesterét

2022. február 02. 09:30

Meglepő.

2022. február 02. 09:30
null

Nemrég a katalán fővárosban járt Karácsony Gergely, ahol Ada Colaut, a város „újbaloldali, zöld, feminista” polgármesterét látogatta meg hivatalában.

Karácsony beszámolt arról, hogy mindketten egyetértettek abban, hogy a demokratikus társadalmakon belüli, egyre növekvő különbségek nem csak a szociálpolitika kudarcát jelentik, hanem a demokráciába vetett bizalmat is aláássák. A párbeszédes politikus azt ígérte, hogy az aktivistából lett főpolgármester kollégájával közösen azon fognak dolgozni, hogy Európa igazságosabb és fenntartható legyen, ahol együtt védik „a szabad, sokszínű, befogadó társadalom értékeit”.

Természetesen az ilyenkor szokásos orbánozás sem maradhatott el: Karácsony Gergely azzal kezdi bejegyzését, hogy Orbán „az európai szélsőjobb gyűlésén” is megfordult Madridban, mielőtt Moszkvába sietett volna „Putyin hívására”, eközben őt meg Barcelona újbalos, biszexuális polgármestere fogadta.

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. február 02. 20:32
Vajon milyen nyelven beszélt Karácsony ,,szarokrá”Gelgely?
masikhozzaszolo
2022. február 02. 17:59
/együtt védik "a szabad, sokszínű, BEFOGADÓ társadalom értékeit"/ Tudtam én, hogy én értem félre: BEFOGADJÁK a "fehér, keresztény, heteroszexuális, férfi és női képződmények"-et is. Figyelek majd! Igen fiatalok voltunk még, amikor versengve vizslattuk, a tanárnénin milyen bugyi van. A zöld az azt jelenti? Ha már egy egész Európa nem tud elszakadni ettől a lábaközi témától.
fatman
2022. február 02. 14:23
"szabad, sokszínű, befogadó társadalom"? ez azt jelenti, h Barcelona tele lesz büdös, narkós, csövező migránssal? biztos jót fog tenni a turizmusnak...
tetx
2022. február 02. 14:10
"A párbeszédes politikus azt ígérte, hogy az aktivistából lett főpolgármester kollégájával közösen azon fognak dolgozni, hogy Európa igazságosabb és fenntartható legyen" A párbeszédes lárva először inkább dolgozzon a hivatalában amiért a közpénzből fizetést kap. Az büdös neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!