Felakasztva találták a cellájában Jeffrey Epstein barátját

2022. február 19. 19:55

A két egykori barát, akiket nagyon súlyos ügyekkel is vádoltak, kísértetisen hasonló módon halt meg.

2022. február 19. 19:55
null

Szombat reggel felakasztva találták egy párizsi börtönben Jean-Luc Brunelt, a divatipar egykor világszerte befolyásos vezetőjét. A francia rendőrség vizsgálatot indított, hogy felderítse a 75 éves férfi halálának körülményeit – írja a 444.hu.

A francia férfit tavaly előtt decemberben tartóztatták le a Charles de Gaulle reptéren, mielőtt felszállhatott volna egy Dakarba tartó repülőre. A vádak szerint kiskorúakat zaklatott és erőszakolt meg, de az emberkereskedelem gyanúja is felmerült. Röviden mi is írtunk róla tavaly, mint az egyik divatpápáról, akiről évtizedek óta keringenek sötét pletykák, és az utóbbi időben ismert modellek sora tett bejelentést ellene szexuális visszaélések miatt. 

Brunel egyébként szoros kapcsolatban állt Jeffrey Epsteinnel, aki fiatal lányok szexkereskedelmével foglalkozott, és hasonló vádakkal tartóztattak le. A gyanú szerint Brunel is kiközvetített neki több áldozatot.

Brunel halála azért is furcsa, mert Epstein kísértetiesen hasonló módon halt meg a cellájában, mint Brunel. Hivatalosan öngyilkos lett, de rengeteg összeesküvés-elmélet kering arról, mi történt valójában, mert a körülmények tényleg gyanúsak és abszurdak voltak – zárul a portál cikke.

Nyitókép forrása: YouTube

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. február 21. 09:36
-Mi a közös a falon lógó képben, a fogason lógó kabátban Jeffrey Epsteinben és Jean-Luc Brunelt-ben? - ??? - Egyik sem magát akasztotta fel.
counter-revolution
2022. február 20. 12:10
Egy pedofil zsidóval kevesebb. Csak az a baj, hogy akik felettük vannak a táplálékláncban, azokkal ilyen "baleset" nem fog megtörténni.
makutyi
2022. február 20. 10:40
Nem az volt a bűne, amit csinált, hanem az, hogy lebukott.
zrx8
2022. február 20. 10:04
Sokan fognak ezért hálaadó kaddist mondatni a közeljövőben, azt hiszem..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!