Fidesz: Karácsony Gergely „bosszúbizottságának” se jog-, se hatásköre nincs más kerületek fölött

2022. február 17. 20:52

A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot – közölte a budapesti Fidesz.

2022. február 17. 20:52
null

„Már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek, a VII. kerület polgármesterének: indítson vizsgálatot saját kerületében, ha problémát észlel” – közölte a Fidesz budapesti szervezete csütörtökön Facebook-oldalán.

Azt írták: a kezdetektől fogva mondták, de most már a kormányhivatal is megállapította, hogy Karácsony Gergely főpolgármester „bosszúbizottságának” se jog-, se hatásköre nincs más kerületek ügyeit vizsgálni. A kormányhivatal kimondta: a főváros nem hozhatta volna létre a kerületeket vizsgáló bizottságot– közölték.    

– fogalmaztak, hozzátéve: „nekik ugyanis fontosabb volt, hogy eltereljék a botrányos Városháza-ügyről a figyelmet”. Most viszont már nem lehet több kifogása Niedermüller Péternek. Ha a VII. kerület polgármestere problémát észlel, indítson saját kerületében vizsgálatot – írta a budapesti Fidesz, megjegyezve: „úgy, ahogy erre minden lehetősége megvolt az elmúlt két és fél évben is”.

(MTI)

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roughneck
2022. február 19. 10:46
Brusszel tagallamokat vizsgal, a mi Gerink meg keruleteket. Egyiknek sincs joga hozza!
Rocktoberi
2022. február 18. 08:17
Bolsevik jogállamiság. Ez vár az egész országra is ha sikerül nyerniük.
Krupp Skya
2022. február 18. 06:42
Én szarok bele Karácsony vizsgáló bizottságába.
hlaci83
2022. február 18. 02:05
kerületeket vizsgáló bizottság.. Nevesítsük már. Karigerin keresztül vezette városvezetés. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Semmi közük a DK-hoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!