Fiatalokat megszólító kampányt indít a Budapest Pride és az aHang

2022. február 03. 12:05

A kampányhoz interaktív játék is van, lehet vele nyerni például Meseország mindenkié könyvet.

2022. február 03. 12:05
null

„Legyél te a +1!” néven a fiatalokat szavazásra buzdító közös kampányt indít a Budapest Pride és a civil kezdeményezéseknek platformot adó aHang. A kampányhoz tartozik egy interaktív játék is, a kampány weboldalán a csatlakozók kihívásokat fogadhatnak el, amik „egyfajta demokrácia-szimulációként működnek”.

A kihívások a környezetvédelem, a kultúra, az egészség, a roma és az LMBTQ-jogok köré szerveződnek, és több feladat választható a szemétszedéstől kezdve a meditáción keresztül egy videoklip elkészítéséig. Minél több kihívást teljesít egy felhasználó, annál több pontot gyűjt, amiket aztán ajándékokra válthat be, például Meseország Mindenkié könyvre, szivárványszínű bajszos maszkra, vagy Budapest Pride matricacsomagra. 

Nyitóképen: A kampány egyik nagykövete. Forrás: YouTube

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2022. február 05. 06:37
Tragikomikus.
Hyazinth
2022. február 04. 11:46
Az még hagyján, hogy én nem tudom, fiú-e vagy lány az a hombárfejű szemüveges, de hogy ő maga tudja-e, na, az itt a dilemma.
nonszensz
2022. február 04. 11:20
Micsoda zombi csapat......
Peppa
2022. február 03. 19:32
Broáf.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!