Elhunyt a FreeSZFE pszichológusa

2022. február 12. 17:15

Csémy Melinda halálának okát a Freeszfe nem közölte.

2022. február 12. 17:15
null

Elhunyt Csémy Melinda, 38 éves pszichológus, a Freeszfe oktatója – adta hírül Facebook-oldalán az egyesület.

Csémy akkor kezdett el tanítani az egykori SZFE-n, amikor az egyetemfoglalás elkezdődött – írják. „Azonnal beállt sztrájkolni, sztrájktévé adásokat készített, ott volt a fórumokon, az oktatói megbeszéléseken – közénk tartozott. Az elsők között csatlakozott a Freeszféhez, és velünk volt végig.”

Megszervezte azt a több pszichológusból álló hálózatot, ami segít hallgatóinknak feldolgozni azt a traumát, amiben részük volt az elmúlt egy évben. A bejegyzés szerint Csémy épp egy workshopot tervezett tartani arról, hogy pszichológiai szempontból mi fontos egy színésznek, hogyan kell kezelni a szerep és a színész közt húzódó megannyi érzelmi szálat.

Csémy Melinda halálának okát a Freeszfe nem közölte.

Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2022. február 14. 06:42
Mondom, hogy minden jóért fizetni kell, ill., amit jónak érzünk. Esetünkben lustasággal-tunyasággal, elerőtlenedéssel, megvásárolhatósággal ecetera...
Fenlen
2022. február 13. 16:20
Én csak ennyit tennék hozzá: Kedves halál okáért tippelgetős, libernyákozós, ballibsizős emberek, gratulálok a fidesznek, amiért sikeresen át tudta itatni az agyatokat gyűlölettel. Melinda okos, tehetséges, jó ügyet szolgáló, önfeláldozó nő volt, aki nem ismerte, nem tudhatja. Van fogalma egyáltalán arról az itteni átlag kommentelőnek, hogy mi fán terem a freeSZFE mozgalom? (persze nem Orbánközeli médiából értesülve) Annyira el tudja venni az életkedvem ez a sok kommentszenny olvasása...
duzur
2022. február 13. 13:25
Megnyugtató, hogy a kisiklott életek, válások, a jobboldali körökben majdhogy ismeretlenek. Rogán Antal meg Mészáros Lolo csak legalizálták azt amit inkább titkolni illik. De azok a leváltott feleségek nemigen roppantak bele válásaikba. Sajnos a magyar öngyilkossági statisztika nem volt soha jó és csak remélni merem, hogy minden közösségben, egymás érdekében is figyelnek egymásra.
Tidal_wave
2022. február 13. 12:00
Immáron együtt rotyognak odalent Homonnayval...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!