Márki-Zay Péter élő vitára hívta Deák Dánielt

2022. február 03. 18:45

Az elemző mindössze annyit kért: Márki-Zay ismerje el korábbi állításait.

2022. február 03. 18:45
null

Miután Deák Dániel bekérte az 5 milliós jutalmat Márki-Zaytól SMS-ben, a baloldali miniszterelnök-jelölt válaszolt: „Nem bizonyította egyiket sem, megnéztem, de szívesen beszélgetnék erről élő adásban.”

Deák Dániel elfogadná a kihívást

Az elemző Facebook-oldalán közölte meg, hogy mindössze annyi kérése lenne Márki-Zay Péterhez, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje ismerje el korábbi állításait. Mint az elemző fogalmazott: jelenleg

„Ezért amíg nem ismeri el mondatait, addig nincs miről vitatkoznunk” – tette hozzá az elemző.

A két fél közötti üzenetváltást az alábbiakban tekintheti meg:

Forrás: Deák Dániel Facebook-oldala
Forrás: Deák Dániel Facebook-oldala

Kapcsolódó

Deák Dániel bekérte az 5 milliós jutalmat Márki-Zaytól
„Elküldtem Márki-Zay Péternek SMS-ben állításainak cáfolatát” – írta a politológus, és azt kérte, utalja át a miniszterelnök-jelölt az 5+1 milliót egy fogyatékossággal élő embereket támogató alapítványnak. Bővebben is érdekel...

– írta a politológus, és azt kérte, utalja át a miniszterelnök-jelölt az 5+1 milliót egy fogyatékossággal élő embereket támogató alapítványnak.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Simon Attila
2022. február 05. 20:50
Ez a barom egy skizofrén. Nem tudja, hogy mit beszél. Nem emlékszik rá, hogy egy órával ezelőtt mit mondott. Épeszű ember ezzel az Isten barmával nem vitázik.
Jaja
2022. február 05. 05:36
Nem kellett sokat várni... Már le is tagadta, hogy vitára hívta volna. És ez lenne az ország vezetője....
olajfa1
2022. február 04. 10:05
Egy hazudozó felsőbbségrendűség tudatúval vitázni nem lehet!, és ezért TELJESEN FELESLEGES! Mert vagy a felsőbbségrendűségi aljaskodásba fog MZP vagy az aljasságos hazudozásokba! ILYEN SZEMÉLYSÉGZAVAROS SZEMÉLLYEL NEM SZABAD VITÁZNI !!!
cirmoscirmi
2022. február 04. 09:58
A gyalázkodás nagymestere nem fér a bőrében, valakit mindenképp le akar akasztani a szegről, hogy vitázhasson vele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!